Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová roláda “Debrecín“

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

12. 7. 2013 19:44

Suroviny pro 1

1

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 055 kJ / 1 686 kcal
Bílkoviny95,91 g
Tuky135,94 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 2,03 g
Sůl4,90 g
Sacharidy17,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Šťávu jsem již nijak nedochucovala, ani nepřidělávala. Bylo ji akorát a byla hrozně fajn:-)

Brambory jsem použila nové. Byly sice moc hezké, ale ta“mrtvolná“barva mě dostala. Přidala jsem k nim do vody kromě soli a kmínu ještě 1/4lžičky kurkumy pro hezkou žlutou barvu.

Pro informaci ještě přikládám foto podložky, kterou někdy dávám do papiňáku, když dávám vodu pod 200ml. Originál je z hliníku, ten používám jen na zavařování:-) Druhá podložka je z nerezu a tu mi manžel vymontoval ze staré pračky“Romo“. Je k nezaplacení:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Janja

15. 6. 2019 12:41

Recept se mi moc líbí, fotky ještě víc. Určitě vyzkouším (i díky komentářům) ;-) Papiňák používám hodně často. Mám menší a větší (Tescoma).Připravuju v něm, mj. , i klasické kotlety. Osmahnu je v něm, posolené a okmínované (nejlíp na domácím sádle), zaliju vroucí vodou a dusím. Pokud se netrfím s množstvím vody, tak ji pak pomalým vařením zredukuju. Manžel už kotlety jinak nechce. Jsou měkké a nejsou vysušené. Masové omáčky v něm jsou samozřejmostí....Ale roláda je vynikající nápad:yes: !

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 7. 2013 19:20

jarka skrobakova:

suslajda:
Díky moc:-*:-K:-K

suslajda suslajda

13. 7. 2013 18:00

No Drahuško to je parádní roládka:-p:-p:yes::yes:

jarka skrobakova

13. 7. 2013 16:23

Aničko, jako vždy super papu:-!:-p:-p + 11 :yes::yes::-p:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 7. 2013 13:49

Hlavně za velice hezké komentáře,které mě potěšily všem moc děkuji;-):-K:-K
sunny,senky-holky,kdyby ta roláda měla být"naditá"o nějaké suroviny více,to by jste koukaly,co by to byl v závěru za paskvil;-):-D:-DTady není vlastně žádná náplň,tak se to balí velice snadno a není co pokazit:yes:
Andri:-D:-D:-D:yes:

senky senky

13. 7. 2013 07:04

Jako vždycky .... za velkou 1:yes::yes: asi k Tobě půjdu na kurz "Rolády masové a jak na ně !";-);-):-K

dzungila

12. 7. 2013 22:27

:-D A ještě mě dostala ta poznámka o podložce z nerezu!:-D Manžel ví, jak na to, když si chce pochutnat... ;-):yes:

dzungila

12. 7. 2013 22:25

Aničko, krásný to máš, takový čistý. Nebo jak to napsat...:-O;-):-p:yes:

Colombo65 Colombo65

12. 7. 2013 22:02

...prostě nádherné provedení jídla:-O smekám :-K:-K:-K

danielle72 danielle72

12. 7. 2013 21:45

Jak z Alkrónu :yes::-)):-K

janvotruba

12. 7. 2013 21:40

To je bohovský:yes:

AniCiz

12. 7. 2013 20:42

AniCiz

12. 7. 2013 20:42

:yes::-Otaková krásná roládka..:-* je vidět ,kdo umí..:-K:-K:-K,žádné patlaniny a dokonalé servírování

sunny.sofi sunny.sofi

12. 7. 2013 20:17

Nádherná roládička, kéž bych se ji také někdy naučila:-O. Moc se mi líbí, posílám bodíka a ráda někdy zkusím:-p:-p:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 7. 2013 19:52

Aničko, mňam, právě dávám do trouby masíčko, tak si těším, roládku máš krásnou, papiňák bych měla zase vyndat, díky za inspiraci:-p;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová roláda roláda z krkovice vepřová roláda recept veprova rolada obycejna vepřová roládka roláda z vepřové krkovice papiňák recepty roláda z vepřové krkovičky veprove roladky se spenatem z papinaku roladky se spenatem z papinaku podložka do papinaku vepřová roláda tlakovy hrnec recepty vepřová roláda veprova rolada z krkovice vepřová roláda obyčejný vepřová rolada a recept veprova roláda s krkovice rolada papinak jak.se bali roláda video vepřové v papiňáku

Suroviny: krkovice vepřová, slanina debrecínská, slanina debrecínská, cibule, hořčice kremžská, pepř čtyř barev, sůl, rozmarýn čerstvý,

TopRecepty.cz

Vepřová roláda “Debrecín“

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kjAJ