Polévka s řapíkatým celerem, bazalkou a smetanou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 629 kJ / 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,59 g |
Tuky | 50,77 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 91 mg |
Sodík | 355 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 24,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dietnější varianta: smetanu ke šlehání lze nahradit smetanou na vaření (10-12% tuku), nezahušťujeme moukou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 5. 2013 14:59
14. 5. 2013 12:53
Polievka je určite výborná, je v nej všetko dobré.
14. 5. 2013 08:49
14. 5. 2013 07:43
Bodík letí.
14. 5. 2013 06:15
13. 5. 2013 21:07
13. 5. 2013 21:05
13. 5. 2013 20:46
13. 5. 2013 20:20
13. 5. 2013 20:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 13 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 55 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: polévka s řapíkatým celerem polévka z rapikateho z celeru bez smetany polevka z s řapíkatým celerem polévka z řapíkatého celeru s bazalkou polevka z řapíkaté celeru se smeranou co s řapíkatým celerem rajská polevka zahustena smetanou mrkvová polévka s řapíkatým celerem veprove s řapíkatým celerem se smetanou kremova celerová polevka s rapikatym celerem polévka s řapíkatým celerem krémová polévka z řapíkatého celeru se smetanou polevka z řapíkatého celeru a taveného sýra recept z řapíkatým celerem recepty s řapíkatým celerem polévka s celereml vepřové maso se smetanou acelerem
Suroviny: celer řapíkatý, cibule, smetana ke šlehání, česnek sušený, sýr tavený, olej olivový, máslo, voda, pepř bílý, sůl, květ muškátový, bazalka čerstvá, pažitka, mouka hladká
Polévka s řapíkatým celerem, bazalkou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx7X
10 názorů