Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na zázvoru jinak, dělané v PH

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 5. 2013 14:20

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie4 593 kJ / 1 098 kcal
Bílkoviny187,26 g
Tuky22,02 g
Vláknina15,18 g
Cholesterol 412 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,00 g
Sacharidy34,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Delší dobu jsme neměli hovězí a ještě déle ne na zázvoru a máme ho moc rádi. Tentokrát jsem ho chtěla trochu jinak a jiné bylo, pro nás ještě lepší chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 5. 2013 16:11

Vaclav Fronek:Vašíku,zázvoru se vůbec neboj;-)v kombinaci zvláště s hovězím je moc fajn:yes:
Bibinko,pomaláč nemám,já spíš zase"rychlím"v papiňáku:-D:-Dale Tvá dobrota se mi líbí:-p:yes::-K

Bibinka Bibinka

15. 5. 2013 12:24

Vaclav Fronek:Vašíku, jen se neboj, je to vynikající jídlo a u nás patří ke špičce dobrých jídel, samozřejmě i s jinými dobrotami

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

15. 5. 2013 10:39

Janinko. To je teda odvaha s tím zázvorem do guláše. Ale jako krajan tě podporuji a sám to v brzké době vyzkouším. Jsem moc zvědav. Nejdříve jen pro sebe abych se třeba nepropích. Zatím +bodík 4

Bibinka Bibinka

15. 5. 2013 09:27

1974andrea:Andrejko, já ti velmi děkuji za pěkná a přesně vystihující komentář, který jsem měla i já na mysli, je tyhle neregistrované dámy za to nestojí, abych jim cokoliv vysvětlovala
Za 1.když si všimneš jsou to opakující se nicky pod mými recepty-prudiči, kteří se sem chodí pouze bavit a čekají na mou reakci-tu radost jim neudělám;-) a za 2.jakmile bych cokoliv napsala, vznikne tady debata, která bude nekonečná......já osobně když vím, že by mi nějaký recept nechutnal, tak ho přejdu a nebudu přece dotyčné psát něco o blafu,humusu atd.protože dobře vím, že tisíc lidí=tisíc chutí a někomu to může třeba hodně chutnat:-p

Irule Irule

15. 5. 2013 08:31

mně by to chutnalo:-p:-p:-p, takže si to ukládám a určitě to vyzkouším :-!:yes::yes::yes: a je mi jedno kolikrát to tu je ;-)

1974andrea 1974andrea

15. 5. 2013 08:21

Fakt nechápu vaši nevraživost vůči Bibince:-// Jakým způsobem vaří a kombinuje suroviny, je přece jen její věc, oni si pochutnají a její recepty mají i své příznivce. Každý si může na těchto stránkách z bezmála 32tis. receptů přece vybrat ten, který mu bude vyhovovat. Nechápu, proč komentovat něco, co nikdy vařit nebudu. Jsou tu jiné recepty, které bych já osobně nevařila, ale proč to někomu cpát do komentářů.;-) Hezký den všem:-K

Marina

14. 5. 2013 20:55

Bibinka opisuje recepty a vydává je za své :no: :no: :no:

hanka

14. 5. 2013 20:38

savlinka: ano, určitě to musí být výborné, když je to tu 2x :-D

savlinka savlinka

14. 5. 2013 19:59

Určitě moc dobré:yes::yes::yes::yes:

hanka

14. 5. 2013 15:32

Lidka: :yes: :-D

Lidka

14. 5. 2013 14:32

Recept je určo dobrý, ale koukám, že naprosto totožný tu je od Mirči.Stačilo napsat, že vy přidáváte ty čtyři lžíce zakysané.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na česneku v ph hovězí v ph hovězí na zázvoru v ph hovězí maso v ph hovezi na zazvoru ph recepty dobry recept hovezi na zazvoru hovězí na zázvoru v papinaku hovězí na zázvoru a česneku v ph recept-hovězí na zázvoru hovezi na divoko delane v papinaku jak osmažit cibulku hovezi na zazvoru se smetanou zahustit omáčku v ph hovezi maso na zázvoru se smetanou jak pouzit solamyl aby nebyly hrudky recepty hovězí na zázvoru omáčka recept hovezi vino zazvor

Suroviny: maso hovězí, cibule, česnek, zázvor mletý, protlak rajčatový, omáčka sojová, smetana zakysaná, cibule, mouka, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí na zázvoru jinak, dělané v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JK2P