Gratinovaný květák
Květák je v naší kuchyni jednou z nejoblíbenějších surovin a lze s ním vytvořit vskutku skvělá jídla. Vyzkoušejte tento gratinovaný květák s brambory, které doplní slanina a créme fraiche. To vše se skrývá pod křupavou sýrovou krustou.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 10 166 kJ / 2 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,86 g |
Tuky | 213,35 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 5,41 g |
Sůl | 13,42 g |
Sacharidy | 51,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Upravte dle velikosti zapékací nádoby - já použila menší misku
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2022 17:14
18. 5. 2013 19:29
18. 5. 2013 13:24
17. 5. 2013 12:50
A díky všem
17. 5. 2013 12:37
17. 5. 2013 11:07
17. 5. 2013 10:40
17. 5. 2013 09:44
Dana61: díky
17. 5. 2013 09:39
17. 5. 2013 09:31
17. 5. 2013 09:23
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový bochníček
Přidáno před 6 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 6 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Fit salát
Přidáno před 19 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Právě bylo uvařeno:
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 13 minutami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 37 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 49 minutami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 1 hodinou
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 3 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 4 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 4 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nejoblíbenější zapékané rychlovky, česnekové bagety a chleby ve vajíčku
Jak na dokonalé gratinované brambory: Chuti prospěje muškátový oříšek, o křupavou krustu se postará plátek másla na povrchu
Aby květák po uvaření zůstal hezky bílý, na to existuje několik metod. Jednou z nich je přidat do vody trochu mléka
Další recepty
Tématické fráze: gratinovaný květák kvetak recept květák recepty gratinovaný recepty na květák recept na kvetak recepty květák recept květák gratinovane brambory s kvetakem gratinovany kvetak s bramborem gratinovaný květák recept dobroty z květáku kvetak květák gratinovaný květák cena raw květák květák raw gratinovyný květák recepty z kvetaku gratinovaný vepřový plátek
Suroviny: brambory, květák, voda, slanina, crème frâiche, vejce, sýr nastrouhaný, sůl, pepř mletý, ořech muškátový, petrželka, máslo
Gratinovaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/on03
11 názorů