Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pytlácký králík

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba tepelné úpravy: 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

30. 12. 2008 14:12

Suroviny pro 4

4

4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie918 kJ / 220 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky22,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

2. 11. 2013 21:31

Jitkas: :-) Děkuji. Od té doby, co zemřel tchán, jsem králíka nedělala. Zbytek mojí rodiny králíky konzumovat odmítá :-/ S tchánem jsem si vždycky pochutnávala společně, králíky tenkrát ještě chovali moji rodiče a tak byl přísun kvalitního masíčka... kde ty doby jsou :-(

Jitkas

2. 11. 2013 21:25

Pytlacky urcite, neb kde ho vzit a nekrast. Vypada to uzasne, podle meho gusta o chuti nepochybuji, same dobre veci + houby, paradni!

zizala zizala

2. 11. 2013 21:09

dexulka: :-) :-K Moc děkuju za fotku:yes::-*, jsem moc ráda, že chutnalo ;-):-K

dexulka

2. 11. 2013 21:01

Díky moc,pochutnali jsme si :-p Posílám bod i foto :yes:

zizala zizala

14. 3. 2010 18:35

Vosičko, díky, mám radost, že chutnalo :-)

vosickag

14. 3. 2010 18:15

dnes jsem vařila k obědu přijeli rodiče a všem moc chutnal.děkuji za recept.

panvicka

15. 2. 2010 22:22

Dělám podobně, chtěla jsem vložit recept, ještě že jsem si to prohledala, já tam ještě přidávám Moravanku a mraženou zeleninu( mrkev, hrášek,kukuřice) a s tou smetanou fakt moc mňamka.Dávám bodíka.:yes::yes:

zizala zizala

25. 8. 2009 18:31

No, ale to mi děvčata děláte takovou radost, když vám chutná...díky za pochvalu:-*:-* A fotky jsou moc hezké, Boubelindo:yes::yes:

mirca75 mirca75

25. 8. 2009 15:46

Boubelindo:-),móóóc pěkné fotečky:-p.Posílám tobě i Žížale boďku a jak se podělíte je na vás;-)

Boubelinda

25. 8. 2009 15:44

:yes::yes::-*:-* Moc dobré.

vybusna vybusna

23. 7. 2009 21:49

manzel si velmi velmi pochutil...ja som ochutnala len na vidlicku...chuti to naozaj ako pripravovane v lese..tymian dal tomu tu spravnu atmosferu...ja som do marinady dala kvoli umocneniu dojmu aj za lyzicu korenia na divinu. zemiaky som si osobne vykopala u mamky na zahrade a supka bola tak jemnucka, ze som ich len starostlivo ocistila a dala som ich cele na pekac. hriby som mala len kupene zampiky a ako keby tam ani neboli...uplne sa stratili... by to chcelo asi tie spravne vonave lesne. zizala...tvoje recepty su ako vzdy plusove.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: králík recepty recepty z králíka recept na králíka recept králík králík recept recepty na králíka nejlepší recepty na králíka top recepty z králíka králík na houbách se smetanou recepty kralik pytlácká polévka příprava králíka pytlácké brambory recept příprava králíka pitlačky králík nahrášku králík-recepty nejlepší recepty z králíka top recepty králík nejlepší recept na králíka

Suroviny: olej, tymián, pepř bílý mletý, česnek, petrželka, králík, mouka hladká, cibule, houby čerstvé, brambory, slanina, vývar masový, smetana

TopRecepty.cz

Pytlácký králík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68qV