Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekačka od Dráczka

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

18. 5. 2013 12:30

Suroviny pro 5

5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 309 kJ / 313 kcal
Bílkoviny20,42 g
Tuky13,93 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 466 mg
Sodík 195 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy25,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

5. 8. 2013 10:34

Fando. Pravidelně když to trochu přeženeme společně na chatě, já vařím stejnou pro celou osadu a horkou roznáším po chatách. Moc na ni všichni čekají. Akorát tenčesnek dáváme na dvakrát. Prvou polovici česneku zalijeme vroucí vodou a druhlo rozkutrovanou dáme až když je hotovo.To dostane tu pravou sílu. +bodík 6

mariana.

19. 5. 2013 07:29

hanes24:Joo,se sádlem je to pravé ořechové.Olej nedá chuť.

hanes24

19. 5. 2013 03:39

:yes:dobrá česnečka, já dávám sádlo místo oleje, ale to podle chuti:yes::yes:na balkáně by dali oleje 3x tolik, jak říkala babička na prst :yes:

hosta hosta

18. 5. 2013 22:24

Mne taky nepohoršuje:yes:, jsou bujony různé kvality, když je nouze nejvyšší, klidně v misce zasypu lžíci sádla trochou kmínu, majoránkou, rozmačkaným česnekem, pepřem, zaleju vařící vodou z konve a přidám - pro mnohé fuj - magi. Pokud jste to někdy neudělali, tak vám nevěřím;-):-D:-D:-D

ivulinka ivulinka

18. 5. 2013 21:49

Místo krutonků v polévce uvařím na kostičky nakrájenou bramboru, jinak dělám téměř stejně, ani bujonu se nebráním, ostatně donedávna bujony a masoxy v kuchyni používala téměř každá kuchařka a jak ráda byla, že ho měla po ruce, tak nevím, proč najednou tolik rozruchu...

dondraczek

18. 5. 2013 17:06

zdravím foto cesnekacky to opravdu je, zel mi uz nezbyly chlebove krutonky. Jinak jasny ze by tam bujon nemel byt, ale dava tomu zpravnou chut, a pak kdyz je clovek nachcipanej tak nedela pravej vyvar ale pomuze si bujonem, pokud nechces bujonek tak ho tam nedavej

AniCiz

18. 5. 2013 16:38

souhlas s Tejaja..:-S

AniCiz

18. 5. 2013 16:38

rebeka rebeka

18. 5. 2013 14:08

spagetka: proč myslíš, že není:-? je tam vejce, majoránka.. akorát tam nejsou chlebové krutonky.. myslím, že foto je OK;-)

tejaja tejaja

18. 5. 2013 12:53

Keď, tak poctivú česnečku, nie "bujónovky".:-(

spagetka spagetka

18. 5. 2013 12:49

Tohle není foto česnečky.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na dobrou česnekačka práva cesnekacka česnekáčka cesnekacka z bujonu jak se děla česnekačka poctiva česnekačka tradiční česnekačka česnekačka s krutony cesnekacka s majorankou jak se.dela cesnekacka cesnecka prava česnekačka s chlebem pctiva cesnekacka bila cesnekacks vyproštovaci česnekačka cesnecka s magi bujonem česnekačka bez bujonu domácí česnečka se sádlem tradiční česnekačka recept prava csnekacka

Suroviny: vejce, bujón hovězí, česnek, voda, olej, pepř mletý, majoránka, sůl

TopRecepty.cz

Česnekačka od Dráczka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AXxO