Pohanka s brynzou
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Velice jednoduché, neobyčejně chutné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2010 19:11
tohle se mi moc zamlouvá, pohance jsem přišla na chuť, moc mi chutná.. a s brynzou, to musí být luxus!! jen fakt stačí zalít vřavou vodou díky za tip
6. 11. 2009 19:04
Tak tenhle receptík mi nějak unikl, díky, Jano, za tip
6. 11. 2009 17:48
Já jsem si dnes poprvé koupila pohanku. Dala jsem si ji, jako přílohu ke kuřecím nudličkám se zeleninou. V návodu je napsáno, povařit 1 minutu a pak dát třeba do útěrky. Dala jsem do peřin a myslím, že kdybych ji jen zalila horkou vodou, nebyla by tak rozvařená. Jen tam nikde není, kolik dát vody třeba na jeden hrnek, ale to jsem nějak zmákla, jako třeba u rýže. Není to vůbec špatné a určitě ještě pohledám nějaké recepty z pohanky. Jen příště mi bude stačit čtvrt hrnku, možná, ještě méně! Strašně se to navařilo
2. 7. 2009 17:46
Pohánku som pripravila tak ako vždy, teda nie varením, pretože ním sa ničí rutín. Takže zaliať vriacou vodou, zakryť a do perín . Zvyšok podľa receptu. Je to fakt rýchle a veľmi chutné ( a hlavne zdravé ). Kto má rád pohánku, vrelo doporučujem, hlavne teraz v lete. Bodík letí
31. 12. 2008 08:13
Pohánka sa nevarí. Sparí sa horúcou vodou, zleje, opäť zaleje horúcou vodou, zakryje a nechá sa pod dekou v teple dôjsť 20-30 min. Niekedy sme hovorili, že ju dáme do perín
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 37 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Pohanková mouka je skvělou surovinou pro domácí pečení. Vyzkoušejte oblíbené recepty na chléb, lívance a palačinky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: pohanka recepty recepty z pohanky pohanka s bryndzou recepty pohanka pohanka recept jídla z pohanky recept pohanka jídlo z pohanky recepty z loupané pohanky pohanka bryndza pohanka recepty-pohanka pohanka loupaná recept pohanka se zeleninou a brynzou pohanka loupaná recepty pokrmy s brynzou brynza recepty pohanka-recepty vaříme s pohankou vaření pohanky
Suroviny: pohanka, kukuřice sterilovaná, brynza, cibule, máslo, sůl
Pohanka s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Rky
5 názorů