Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Keblaf

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

21. 5. 2013 20:05

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 343 kJ / 321 kcal
Bílkoviny60,00 g
Tuky9,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 195 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

PS: Kebab umí udělat každý, ale Keblaf ? :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irrena Irrena

22. 5. 2013 11:47

Vynikající:yes::yes::yes::-D:-D

jarda Kadic jarda Kadic

21. 5. 2013 22:05

:yes::yes::yes::yes::-D

rebeka rebeka

21. 5. 2013 20:21

:-D:-D:-D +1 za název;-) a ještě trocha zeleninky, a je to dokonalé;-)

zizala zizala (moderátorka)

21. 5. 2013 20:21

:-)) Mám ráda slovní hříčky, pobavil jsi mě :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso hovězí mleté, brambory rané, sůl, pepř, olej, pažitka, omáčka worcesterová, omáčka sojová, solamyl, chilli

TopRecepty.cz

Keblaf

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZGNJ