Rebarborové chutney
Chutney nebo také čatní pochází z Indie a jde o omáčku výrazné chuti. V chutney připraveném z rebarbory se skvěle snoubí její kyselkavá chuť s aromatickým zázvorem, voňavým hřebíčkem a skořicí. Skvěle se hodí k sýrům i ke grilovanému masu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 074 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,96 g |
Tuky | 10,52 g |
Vláknina | 31,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 129,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme přidat i hrozinky, sezamové semínko, ale i stroužek česneku nakrájený na slabé plátky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2022 18:14
17. 3. 2014 11:56
1. 9. 2013 09:15
25. 6. 2013 21:23
23. 6. 2013 23:20
17. 6. 2013 22:10
17. 6. 2013 22:06
2. 6. 2013 16:45
1. 6. 2013 17:35
1. 6. 2013 15:40
1. 6. 2013 14:59
31. 5. 2013 23:41
31. 5. 2013 23:13
25. 5. 2013 22:28
25. 5. 2013 22:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 3 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 13 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 31 minutami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 38 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 48 minutami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 48 minutami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 49 minutami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 1 hodinou
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Milujete lehce kyselou chuť rebarbory na sladkém jarním moučníku? Video vám ukáže, jak ji snadno oloupat
Jak zpracovat rebarboru. Využití je všestranné, hodí se na limonádu, marmeládu i koláč
Další recepty
Tématické fráze: rebarborové čatní čatní z rebarbory chatni vyuziti rebarbory chutney recept rebarbora s masem rebarborové recepty přesnídávka z rebarbory rebarborové chatní chutney sušená rebarbora chatni z rebarbory rebarbora recepty reberborové chatney čatný z rebarbory rebarbora využití rebarbora catni rebarborové chatney recepty z rebarbory rebarborove čatný
Suroviny: rebarbora, semínka hořčičná, brusinky sušené, sůl, ocet balsamiko, cukr třtinový, zázvor sušený, koření hřebíček, skořice mletá, ocet vinný červený
Rebarborové chutney
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpnr
27 názorů