Špízová omajda
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 591 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 37,86 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,65 g |
Sacharidy | 6,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Chápu, že to není žádnej zázrak, ale využijeme zůstatek jídla, který by jinak skončil v popelnici. Ale věřte, že je to vcelku jedlé a jak mi bylo razeno, dalo by se improvizovat přidáním např. smetany.
Lze udělat i ze zbylých špízů z kuřecího apod.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2013 08:46
varilamyskakasicku: I vy ostatní. SOUHLASÍM a na vaši radu název trochu upravím. Snad to bude vyhovovat. Trochu jsem i dopřesnil. Díky za připomínky.
29. 5. 2013 22:42
Na názvu moc nezáleží, hlavní je nápad.
29. 5. 2013 20:58
Vašku, určitě všichni víme, o co jde, napsala bych "špízy zase jinak, nebo špízy netradičně", ten "dojídák" táhne oči, zkus něco, jako omáčkové špízy atd. Jinak bezvadné
29. 5. 2013 20:11
spagetka:Spagi, ale to nejsou špízy bez špejlí, to je omáčka ( nebo maso se zelninou a šťávou)
29. 5. 2013 19:53
1974andrea: souhlas s Andrejkou, vymysli jiný název, třebááá špízy bez špejlí
29. 5. 2013 19:43
Vašíku, podle surovin to bude určitě moc dobré a možná by si to zasloužilo i jiný název než " Dojídák". Vím, že je to ze zbylých špízů, ale proč tam nenapsat jen suroviny Takhle se v tom bude zas někdo šťourat, znáš to tady
29. 5. 2013 17:05
V dnešní době do popelnice nic nesmí a vypadá to mňam
29. 5. 2013 16:23
Vašíku, já věřím, že ty by jsi jakékoliv zbytky do popelnice nedal Já jsem velkým zastáncem toho, aby se v našich kuchyních do mrtě všechno zužitkovalo a takové věci z různých zbytků nebývají vůbec špatné a to platí i u tvého receptu Proto máš 2. bod
29. 5. 2013 16:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 4 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 17 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 22 minutami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 4 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 5 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 5 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 7 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Štafetky jsou vynikající retro zákusky. Voní oříšky, kávou a čokoládou
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Tématické fráze: zbyly testoviny a bambory recept spizova omáčka k masu recepty našich prababiček na omáčky z klobás jiny nazev pro špíz co uvarit ze zbylych klobas gyrost vlaďa hruška recept brambory omacka ze zbylych spizu recept na přípravu wolčestru omajda dobra omajda rajska omacka vládi hrusky tncz.recept l.hrušky na plněné brambory
Suroviny: maso, paprika, cibule, klobása, cibule, okurky sterilované, sádlo, mouka polohrubá, hořčice, pepř, chilli, koření gyros, omáčka sojová, olej,
Špízová omajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5woR
9 názorů