Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panenčina kapsička plná restované zeleniny

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 5. 2013 19:00

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 865 kJ / 924 kcal
Bílkoviny108,03 g
Tuky37,29 g
Vláknina13,90 g
Cholesterol 242 mg
Sodík 241 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy34,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Daniella O. Daniella O.

8. 6. 2013 00:21

Ivulinko, veprovou panenku muzu 100krat jinak....:-D. Krasny recept, krasne nafoceno, neni co dodat, nez prihodit bodik. Dekuji za inspiraci....:-p:yes::-K.

jarka skrobakova

2. 6. 2013 17:17

Kapsička jak malovaná, to bude dobrotisko :yes::yes::-p

cathleen cathleen (moderátorka)

1. 6. 2013 17:39

:-K moc hezké, lákavé, barevné :-8:yes::yes:

Majka8

1. 6. 2013 17:06

ivulinka:Použiju Adamovo žebro,vím,jen málo:-))nemám ráda překořeněný jídla.Děvčata,právě jsem čistila houby:yes: a dala vařit houbovou polívku,chlap si nedal říct a v dešti šel a našel:-D:-D:-D

Majka8

1. 6. 2013 17:02

Severinka:Já jsem si ho taky vystřihla a nalepila na skleničku,ovšem jen název:-//složení jsem zahodila,prostě tydýt:-((

Severinka Severinka

1. 6. 2013 15:18

Majka8:já si z pytlíku po koření vždy vystřihnu ten název a lepící páskou ho přilepím na skleničky, pak hned vím co, co obsahuje:-D:-D vyfotila jsem to, ale tady se to nedá přidat a Ivušce nechci kazit recept:-D:-D:-D

ivulinka ivulinka

1. 6. 2013 14:09

Majka8:možná bych použila Adamovo žebro, já ho kdysi měla a bylo prima pikant, možná čubricu, já myslím, že ať zvolíš jakékoliv koření, že tím nic nezkazíš, ale pozor at jím neubiješ chut rajčat, u rčitě ne grilovací.
Budu čekat na výsledek tvého asi zítřejšího obědu:-K

Majka8

1. 6. 2013 13:56

ivulinka:Ivanko jsi zlato když poradíš,já jsem všechno koření dala do skleniček,takže mám jen název a složení je vyhozeno.Mám...HABIBI,MEDVĚDÍ GRIL,TANDOORI MASALA,KRAKONOŠOVO KOŘENÍ,ADAMOVA ŽEBRA,ČUBRICA,ARGENTINA,ŠUMAVSKÁ SMĚS,AZTÉCKÝ POKLAD.Pak už jen různý grilovací a taky na vepřové pečené maso.

ivulinka ivulinka

1. 6. 2013 13:31

Majka8:vyfotila jsem ti balení a složení Hungária Reny, můžeš porovnat se svým dostupným kořením:-)

ivulinka ivulinka

1. 6. 2013 13:13

1974andrea:no vidíš, vždyť díky tobě jsem si ta rajčátka tak oblíbila a docela dobře jsme se skamarádili a já už na to skoro i zapoměla, ještěže jsi mi to připoměla:-K

ivulinka ivulinka

1. 6. 2013 13:11

Majka8: dej tam jakékoliv, víš, já jsem koření od Reny dostala jako dárek a občas si koupím v Tescu v PV když tam stojí paní se stánkem s Reny kořením. Chtěla jsem tam dát nějaké, aby se chutí doplnovalo k těm sušenm rajčatům, cuketa je nevýrazná, tak napiš co máš doma za koření...zkusíme něco vybrat;-):-)

Majka8

1. 6. 2013 13:07

ivulinka:Tak jsem vyndala z mrazáku panenku,všechno doma mám mimo koření Hungária,prosím poraď,dá se to nahradit jiným kořením?Mám doma spoustu různých koření koupených na trhu.

1974andrea 1974andrea

1. 6. 2013 12:54

Á, naše panenka Ivulinka;-) Máš to Ivčo moc pěkný a jsem ráda, že jsme tě tenkrát v Praze dostrkaly k vyzkoušení těch sušených rajčat:-D Vidím, že sis je oblíbila:yes:

maris maris

1. 6. 2013 12:44

ivulinka: ;-), máš to fakt nádherný, mně by ta náplň určitě vypadla:-8:-))

ivulinka ivulinka

1. 6. 2013 12:42

maris: takže napraveno:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovicka 100 krat jinak krakonošova cibulačka kořeni do restovane zeleniny restovaná zelenina z pytlíku hungaria reny koreni restovanou na zeleninu korbáčky složeni kuře cipísek restovane houby houby restované na mrazák recepty na restované sušené houby restovaná zelenina na másle kde koupím koření čubrica je lepší pod pečené maso zeleninu restovat kotlety 100krat jinak koření na restovanou zeleninu jak dlouho restovat zeleninu veprove kotlety k restovane zelenine recepty medvědí gril reny restovaná zeleninka

Suroviny: panenka vepřová, sůl, pepř, cuketa, rajče sušené, cibule, olej, máslo, koření, mouka hladká

TopRecepty.cz

Panenčina kapsička plná restované zeleniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z4gr