Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na způsob golubců

Hodnocení receptu je 5,0 (52×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 6. 2013 13:42

Suroviny pro 1

1

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 928 kJ / 461 kcal
Bílkoviny68,78 g
Tuky10,37 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy18,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělám tuhle omáčku ke golubcům (zelným závitkům plněným mletým masem) a i tato varianta je velmi chutná, tak třeba zkuste :-)

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LenkaRojtova LenkaRojtova

15. 1. 2018 23:27

Trochu jsem pozměnila pořadí postupu, orestovala jsem cibuli, přidala maso, koření, protlak, společně orestovala, přidala zelí a podlila vodou. Vařila jsem v tlakovém hrnci, takže jsem zelí i maso dala najednou. A za 20 minutek bylo hotovo. Bylo to dobré, ale že bych si recept ukládala, to asi ne.. na můj vkus je to nasládlé.. když už, tak bych volila klasický segedínský guláš, podle chuti je to tomu hodně podobné.. každopádně snědly jsme to, nevyhodilo se..

1974andrea 1974andrea

4. 1. 2018 19:57

Tomáš: Nevím, jak se vaří segedín u Vás, ale u nás se připravuje ze zelí kysaného a nepřidává se do něj rajčatový protlak ;-)

Tomáš

4. 1. 2018 18:30

1974andrea: Proč tomu neříkáte segedín ?

1974andrea 1974andrea

15. 4. 2017 10:26

Hrabje.bas: Nic ve zlém, ale já bych zase asi nevařila podle těch Vašich osvědčených rad. Jak vidíte, už je recept vyzkoušený několika lidmi a určitě by mi napsali, že maso bylo tvrdé, protlak hořký... A já osobně bych sem nikdy nedala recept, který by nebyl mnou osvědčený ;-)

Dajda Dajda

15. 4. 2017 06:43

Hrabje.bas: Zase nějaký CHYTROLÍN! Selský rozum je fajn, ale při vaření není nad vlastní zkušenost! :-)

Hrabje.bas

15. 4. 2017 04:37

Proboha, co to je za DALŠÍ BLÁBOL??? Jakmile se šťáva zahustí, brambory i maso se PŘESTÁVAJÍ PROVÁŘET a zůstane z něj TVRDOLÍN. Když rajský protlak, tak ZPRUDKA ORESTOVAT, před moukou, jinak je hořký, syrový. A zahuštěný guláš s nephotovým masem prováříme půl hodiny????? Tak to je fakt asi sranda. LIDI, mějte rozum, a když tuto něco přidáváte, udělejte aspň VLASTNÍ KOREKCI SELSKÝM ROZUMEM!!!

medanek medanek

20. 3. 2017 01:57

:yes: :yes: :yes:

1974andrea 1974andrea

19. 3. 2017 16:24

Locoman: To mě moc těší, díky za zprávu :-K

Locoman Locoman

19. 3. 2017 08:17

Luxusní záležitost, zkusil jsem uvařit jednou a už to vaříme pravidelně. :yes:

1974andrea 1974andrea

10. 11. 2016 11:40

michaela svancarova: Bez zelí to bude úplně jiné jídlo s jinou chutí. Na způsob golubců ( golubek ) je to právě proto, že je tam hlávkové zelí ;-)

michaela svancarova michaela svancarova

10. 11. 2016 11:35

já dnes skouším bez zelí a s hranolkami tak uvidíme :-O

Monika

4. 9. 2016 12:16

Výborné dnes sme sa nabumbali :-8

Karla

6. 10. 2015 18:34

to je určitě dobrota:-):-p:yes:

jollka jollka

10. 8. 2013 09:11

Je to moc dobrýýý,neměla sem protlak dala sem kečup fakt vynikající dnes vařím podruhéé mnááámka:-p:-K

Katastrophe

12. 6. 2013 14:48

Přítel se většinou řídí tím, že pochvalou je prázdný talíř, ale tentokrát i hlásil, že to bylo moc dobré :yes: A já byla ráda, že jsem mu do jídla mohla vpašovat tolik "čerstvého" hlávkového zelí :-D

1 2 3 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový segedýn vepřové maso na kostičky recept segedyn veprovy zaludek plneny vepřové maso na zpusob golubců golubce s vepřovým masem plněný vepřový žaludek segedýn bez smetany vepřové žaludky na asijský zpusob recept veprove zaludky v zelí vepřové na segedyn se smetanou veprove, zeli segedyn veprove plecko na spusob golubcu omáčka k zelným závitkům recept plecko zelí smetana omáčka k vepřovým závitkům golubek veprove zaludky na zelí vepřový žaludek jako segedin

Suroviny: maso vepřové, zelí bílé hlávkové, cibule, protlak rajčatový, smetana zakysaná, smetana na vaření, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, sádlo, mouka hladká, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové na způsob golubců

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m0zp