Eintopf s kapustou a uzeným
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 694 kJ / 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 10,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 31,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace: Apetit
Polévka je sytá a hustá, úplně s přehledem nahradí hlavní chod
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 6. 2013 13:54
Irrena, Jana Pá: děkuju
5. 6. 2013 12:30
Líbí se, co nejdříve udělám, fotka - její podání jako ze žurnálu
5. 6. 2013 11:24
Také pocházím z německé rodiny a Eintopfy miluju
5. 6. 2013 10:52
aktij2: děkuju My kapustu taky milujeme, manžel nejí vařené - nebo jinak tepelně upravené zelí, ale kapustu, to jo
5. 6. 2013 10:48
Moc pěkný recept. Kapustu mám ráda, zrovna včera jsme měli kapustové karbanátky. A nenech se, prosím, nikým otrávit Tvé recepty zde jsou moc zajímavé.
5. 6. 2013 10:21
Ja sa vám čudujem, táto debata vyvoláva smutný úsmev.
5. 6. 2013 10:13
Nikina:pokud vidím, snažíš se míti poslední slovo ty.
Naposled shrnuju: proti tvému receptu ani proti tobě nemám nic, recept se mi líbí.
Jen jsem vyvětlila, jak vnímám název já. Toť vše. Každý kdo si přečte naši praštěnou debatu uzná, že to jsi ty, kdo ihned vyskakuje a útočí, i když nevíím proč, nikde jsem tě neurazila a znova opakuju i recept se mi líbí. Tys rozvířila debatu, já nikoli. A urážet se nenechám a omlouvat se nemám za co. Na mém názoru nic nezměíš, přesto tvůj recept udělám, kapusta dobrá je
OMLOUVÁM SE ADMINŮM, NEMÁM ZŘEJMĚ PRÁVO VYJÁDŘIT SVŮJ NÁZOR. NIKOHO JSEM NEURAZILA A NEBYLA JSEM TO JÁ, KDO TENTO NESMYSL ROZVÍŘILL
VÍC UŽ NEŘEKNU ANI NA MUČIDLECH.
Naposled shrnuju: proti tvému receptu ani proti tobě nemám nic, recept se mi líbí.
Jen jsem vyvětlila, jak vnímám název já. Toť vše. Každý kdo si přečte naši praštěnou debatu uzná, že to jsi ty, kdo ihned vyskakuje a útočí, i když nevíím proč, nikde jsem tě neurazila a znova opakuju i recept se mi líbí. Tys rozvířila debatu, já nikoli. A urážet se nenechám a omlouvat se nemám za co. Na mém názoru nic nezměíš, přesto tvůj recept udělám, kapusta dobrá je
OMLOUVÁM SE ADMINŮM, NEMÁM ZŘEJMĚ PRÁVO VYJÁDŘIT SVŮJ NÁZOR. NIKOHO JSEM NEURAZILA A NEBYLA JSEM TO JÁ, KDO TENTO NESMYSL ROZVÍŘILL
VÍC UŽ NEŘEKNU ANI NA MUČIDLECH.
5. 6. 2013 10:08
rebeka: a já jdu taky hají, páč jsem před noční, heč!
5. 6. 2013 10:04
Do háje zeleného, ženský sakramentský.. a dost už povodně, rabování a další hnusy, a tady hádky a spory.. a kvůli čemu vlastně dejte si pac ( pusu nemusíte ) a běžte vařit svým miláčkům.. a mě do toho netahejte, já jdu hajíí.. jsem po noční, heč
5. 6. 2013 10:04
spagetka: musíš mít poslední slovo, že? Nu což, moudřejší ustoupí
5. 6. 2013 09:58
Nikina: přečti si mé nižší komentáře, já tě o totéž žádala několikráte. Děkuji
5. 6. 2013 09:57
rebeka:
5. 6. 2013 09:57
spagetka: prosím tě, abys toho nechala. Děkuji.
5. 6. 2013 09:53
Jitkas: já ale s tebou souhlasím
U nás slovo guláš se přece používá i ve smyslu miš-maš, prostě míchanice
Rebi, promiň, ale já Nikinu nenapadla a štve mě, když mě z toho obviňuje, kde vidíš, že jsem ji napadla, či urazila?
U nás slovo guláš se přece používá i ve smyslu miš-maš, prostě míchanice
Rebi, promiň, ale já Nikinu nenapadla a štve mě, když mě z toho obviňuje, kde vidíš, že jsem ji napadla, či urazila?
5. 6. 2013 09:52
Jitkas:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 25 minutami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 2 hodinami
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 2 hodinami
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Chcete vonět jako smažené kuře? KFC představuje svůj parfém, který má nabudit chuť na jejich výrobky
Kapusta je typická podzimní a zimní zelenina. Víte, jak ji vařit, aby neztratila barvu a nečpěla?
Další recepty
Tématické fráze: jaké koření do guláše eintopf s kapustou německý eintopf kapustový guláš eintop s kapustou kapustový eintopf s uzeným eintopf německý eintopf s uzeným masem tradiční recepty ze sudet eintopf překlad mail thterm.sk loc:cz eintopf wikipedie zapečené brambory s uzeným a kapustou tradiční německý eintopf recept eitopf s kapustou eintopf s uzeným masem eintopf s uzenym kapusta z jednoho hrnce kapustový guláš s uzeným a brambory traditional german eitopf
Suroviny: maso uzené, kapusta, mrkev, cibule, brambory, těstoviny fusilli, sádlo, koření nové koření, pepř černý, česnek, sůl
Eintopf s kapustou a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKPQ
66 názorů