Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ďábelské oči

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

6. 6. 2013 19:08

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie29 707 kJ / 7 100 kcal
Bílkoviny104,84 g
Tuky412,47 g
Vláknina14,73 g
Cholesterol 2,45 g
Sodík 838 mg
Sůl1,99 g
Sacharidy734,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Na obrázku je želé (galaretka) kterou kupuji v řetězci, který staví Rákosníčkova hřiště. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

PaCaOl PaCaOl

17. 7. 2013 11:30

EVA: 1 sklenice 2,5 dcl

EVA

15. 7. 2013 17:50

JAK VELKA JE TA SKLENICE NA ODMERENI???

PaCaOl PaCaOl

20. 6. 2013 14:42

Určítě používají, i když mám někdy dojem že některé komentáře jsou jen pro nějaké bodíky. Mně tenhle zaujal ze všech moučníčků co jsem zde našla snad nejvíce a určitě budu vyrábět znovu i když to byla fuška, :o)

pavelk pavelk

19. 6. 2013 20:00

PaCaOl: Vřelý dík za vložené fotografie, je zde poznat, že se recepty opravdu využívají. :-K:yes:

PaCaOl PaCaOl

19. 6. 2013 17:05

Vyzkoušela jsem, jen na spojení a nahoru jsem dala tvarohový,želatinový krém,sekané pražené ořechy a čokoládu,chutnal mooooc,děkuji za tip.
Dovolila jsem si přidat foto,P.

pavelk pavelk

12. 6. 2013 19:09

Jindřiška:Ano, je to Solamyl.;-)

Jindřiška

12. 6. 2013 15:51

Děkuji za odpověď, už se těším na pátek, kdy se do této pěkné buchty pustím. :-)

spagetka spagetka

12. 6. 2013 14:37

Jindřiška: dle mého zvyku jde o Solamyl, tedy škrob ;-);-)

Jindřiška

12. 6. 2013 14:34

Prosím Vás, bramborová moučka - to je klasické bramborové těsto jako na knedlíky? nebo škrob? Děkuji za odpověď.

pavelk pavelk

12. 6. 2013 06:38

Aneta: Můžu to vysvětlit já ? Tak třeba PL = polévková lžíce a KL = kávova lžička. To je terminologie kuchařů.;-)

Aneta

12. 6. 2013 06:24

Zdravím, můžete mi někdo vysvětlit co je KL. Díky

petra j.

11. 6. 2013 10:11

Zajímavé,ukládám :-p:yes:

Dana61

10. 6. 2013 14:09

no to je krása:yes::-D až bude chvilka času, tak určitě vyzkouším;-) to želé je chuťově i vzhledově úžasné, jenom mám pocit, že než začně želírovat, tak uplyne půl dne:-D

Majka8

7. 6. 2013 22:02

Právě mně chlap řekl,jestli chceš vidět ďábelské oči,tak to hned zítra upeč:-D on je totiž hrozný mlsoun,půl pekáče buchet zbouchá na posezení...

majka8

7. 6. 2013 21:51

Mňam:yes::yes::yes:ukládám a bodík letííí

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dabelske oči želé oči oči želé dabelske rezy rezy dabelske oci ďábelsky dobrá buchta pomerančové želé castello bramborová moučka angreštová buchta s bílkem recept ďábelské oči dabelské oči recept rakosnickovo řezy recept utřít vejce s cukrem fotografie rákosníčkova buchta želé z angreštu rákosníčkovy řezy recept želé oko želé v prášku s angreštovou příchutí dábelské oko slane pecivo na vyrabeni

Suroviny: bílek, cukr, moučka bramborová, ocet, olej, žloutek, vejce, cukr moučkový, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, olej, mléko, pudink vanilkový, cukr, cukr vanilkový, máslo, želatina, piškoty dětské, poleva čokoládová, ořechy vlašské, káva rozpustná, voda, cukr, rum

TopRecepty.cz

Ďábelské oči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gDO9