Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Sbíhají se vám sliny na medovník, ale netroufáte si na něj? Jednodušší variantu podle našeho receptu zvládne každý, tak neváhejte a pusťte se do pečení. Příbuzní budou ohromení, budou žádat o přídavek. A jelikož budete mít upečený celý plech, dostane se na všechny.
Suroviny pro 1
1
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jiný medovník už dělat nebudu! Je opravdu fantastický!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 7. 2017 18:30
Dobrá a rychlá varianta
7. 11. 2015 21:36
hradska: těsto je spíše měkčí, ale po slepeni jednotlivých plátu a odlezeni ještě hezky zmekne :)
7. 11. 2015 20:05
Mohu se zeptat, ma byt testo po vychladnuti tvrde, nebo trosku mekke?
2. 12. 2014 16:51
petra: Je pravda, že je tužší, ale i tak se dá tenká vrstva udělat. Vždy se mi pak nerovnoměrnosti rozlily v troubě a nakonec byl plát hezky tenoučký.
2. 12. 2014 13:10
No tak na tento recept jsem se dost těšila, ale docela mě zklamal. Pouze první plát se podařilo "vylít" na plech, druhý už se musel rozmazávat, o třetím a čtvrtém nemluvě..opravdu nevím v čem je to lepší než těsto rozválet...ani udržované v teple neteče
4. 10. 2013 22:03
štěpánka: Salko se dává jako poslední přísada do krému - vychladlého.
4. 10. 2013 20:00
zdravím, prosím to Salko se vaří nebo co s ním
2. 9. 2013 13:56
veru.hol: To jsem moc ráda! nedám na něj dopustit!
2. 9. 2013 13:24
naprosto vynikající, nechala jsem ho dva dny uležet. Jen jsem dala o 10 dkg méně cukru do těsta. Příště bych dala ještě méně, ale o lžíci medu navíc, aby byl opravdu medový
23. 8. 2013 16:45
rebeka: Přesně tak!
23. 8. 2013 16:18
recept si ukládám, je to príma vychytávka... bez válení.. to můžu pak dělat já
23. 8. 2013 12:10
Lucie95:
23. 8. 2013 11:54
Těžší variantou jsem myslela těsto, které se musí vyválet. Snadnější si myslím, že je to v tom, že lité těsto ušetří čas
23. 8. 2013 11:06
Ja delam testo moji mamci jiz 40 let, ty jsi se zmodernizovala. Jinak tedy tento medovnik vypada dobre!
23. 8. 2013 10:57
Jitka
Týchto "Marleniek" je tu kopa, ale nechce sa mi študovať rozdiel. Keď som robila ja, tak som skĺbila dva recepty...
Týchto "Marleniek" je tu kopa, ale nechce sa mi študovať rozdiel. Keď som robila ja, tak som skĺbila dva recepty...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 13 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 52 minutami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 5 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 6 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: fantasticky medovnik marlenka litý medovník na plech výborný krém do medovníku medovník originál recept na plech litý medovník fantastický medovník nejlepší medovník na plech recept na výborný medovník medovnik bez valeni rychlý medovník na plech marlenka bez valeni výborný medovník recept na originál medovníku královský medovník marlenka na plech domaci medovnik na plech medovnik recept krém do medovníku nejlepší recept na medovník vynikající medovník
Suroviny: máslo, med, vejce, cukr, mouka hladká, soda jedlá, mléko, mléko, krupice, cukr, máslo, salko, rum, ořechy mleté
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgoY
19 názorů