Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar z dvojího masa s játrovou rýží

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 8. 2013 14:59

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 362 kJ / 565 kcal
Bílkoviny56,71 g
Tuky20,90 g
Vláknina17,61 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 455 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy32,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Játrovou rýži jsem dělala přes cedník na halušky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka skrobakova

26. 8. 2013 00:12

Vývar bude skvělý :yes::yes::-p;-):-K

suslajda suslajda

23. 8. 2013 19:41

srettka:přijď ještě zbyla na zítřek:-K

srettka

23. 8. 2013 19:26

Hernajs, ten je ale parádní, senza polívčička, hned bych si misku horké dala:-p:yes:

suslajda suslajda

23. 8. 2013 17:26

Děkuji za komentíky:-8:-8

aisha

23. 8. 2013 15:54

No mnam..ta musi byt..:yes::yes::-p;-)

Michaela Medkova Michaela Medkova

23. 8. 2013 15:43

Polévečka vypadá moc chutně:-p, u nás taky musí být k obědu polévka. Jak říká Bibi, polévka je grunt.Posílám bodíčka

suslajda suslajda

23. 8. 2013 15:34

Bibinka:já polévky moc nemusím, ale taťka je má rád a prý byla moc dobrá tak mu věřím:-8

danielle72 danielle72

23. 8. 2013 15:32

:-p:-pVývary u nás taky bodují :yes::yes:

Bibinka Bibinka

23. 8. 2013 15:27

suslajda:Hani, polévka je výborná i jenom z králíka, natož pak takto:-O to musí být vývar, že by i polomrtvého postavil na nohy;-) a u nás je navíc polévka grunt:-p Máš 2.bod:yes:

suslajda suslajda

23. 8. 2013 15:03

Vaclav Fronek:děkuji:-K

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

23. 8. 2013 15:02

Samá dobrota +bodík 1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jatrova ryze játrová rýže recept vývar s masovou rýží játrová rýže do polévky masová rýže do polévky cedník na játrovou rýži drubeží vývar s masovou rýží vývar s játrovou rýží drubezi vyvar s jatrovou ryzi cedník na játrovou rýži jatriva rxte jatrova ryze polevka masovy vyvar masovou s rýží zverinovy vyvar s jatrovou ryzi vepřový vývar s játrovou rýži maso s rýží hovězí s játrovou rýží co z vývarem z rýže vyvar s krutimi jatry polevka s jatrovou ryzi

Suroviny: krky krůtí, hlava králičí, žebra králičí, játra králičí, ledvinky králičí, koření nové koření, jalovec, pepř celý, bobkový list, rozmarýn, cibule, česnek, libeček, celer, mrkev, celer, petržel, pórek, sůl, játra drůbeží, česnek, sůl, vejce, strouhanka, mrkev, celer, petržel, pórek

TopRecepty.cz

Vývar z dvojího masa s játrovou rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qoVR