Domácí játrová paštika
Lahůdka za pár korun a trochu vložené práce. Ta bude zapomenutá v okamžiku, kdy si namažete hotovou domácí paštiku na čerstvé pečivo. Ať již na svačinu, nebo k večeři, budete potřebovat brzy vařit další, protože je prostě výborná.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 17 686 kJ / 4 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,34 g |
Tuky | 337,55 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 2,55 g |
Sodík | 22,70 g |
Sůl | 58,03 g |
Sacharidy | 77,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: dávnejšie som si prečítala viacero receptov na internete, z každého som si vzala niečo a vytvorila tento svoj.
Po otvorení vydrží aj 4 dni. Neviem Vám to však presne povedať, lebo u nás tak dlho nikdy nevydržala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 8. 2013 20:50
Ďakujem všetkým za milé komenty :) pekný deň
31. 8. 2013 18:25
U nás by se po ní také jen zaprášilo
31. 8. 2013 16:36
Já bych si také nandala, mám ráda paštiky
31. 8. 2013 12:41
Touto dobrotou by mě nikdo neurazil
31. 8. 2013 07:48
Jules:My už také dlouho ne, ale o to je to pro mne horší, protože dodnes si pamatuji tu chuť a vůni domácího masa a ostatních dobrot, které jsme vyráběli. S tím, co nyní kupujeme, je to naprosto nesrovnatelné . Bohužel, jinak to nejde
31. 8. 2013 07:24
Yanullko, díky :) My pašíky nemáme, ale tu je aj tak domáca výroba niečoho takého veľmi vzácna a nezvyčajná. A takéto naše slovanské výrobky tu jednoducho nekúpiš.
31. 8. 2013 07:18
Domácí paštiky jsme dělali, když jsme pašíky chovali, chutnaly nám moc, proto posílám 1. bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta s tvarohem
Fitulka uvařila před 5 sekundami
Šumavský bramborák, pečený v troubě
barbar uvařil před 5 minutami
Vepřové výpečky na černém pivu
Hana2123 uvařila před 12 minutami
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 10 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 13 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 13 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 14 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Z úrody vyzrálých rajčat si uvaříme ten nejlepší domácí kečup. Ochutíme ho podle sebe, výsledek bude určitě kvalitní
Jak na rychlou domácí paštiku. Víte, jak ji správně zavařit? Poradíme, čím ji okořenit a dochutit
Další recepty
Tématické fráze: játrová domácí paštika recepty recepty dity p.jatrova pastika domaci jatrova pastika recept na výrobu domácí paštiky domaca pecenova pasteka domáca pečeňová paštéta pečeňová pašteka domaca pasteka pečeňová paštéta pecenova pastika játrová paštika podle dity p. dom pastika paštika podle dity p domaca paštika domáca paštéta pecenova pasteta do poharov dita p paštika pasteky recepty dom.paštika jatrova pastika
Suroviny: maso vepřové, slanina, játra hovězí, cibule, tuk, vegeta, pažitka, vejce, bujón hovězí, kosti vepřové
Domácí játrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vw9L
7 názorů