Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec na smetaně v papiňáku (tlakovém hrnci)

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

2. 9. 2013 11:44

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 332 kJ / 1 991 kcal
Bílkoviny160,28 g
Tuky128,54 g
Vláknina29,95 g
Cholesterol 570 mg
Sodík 2,59 g
Sůl6,13 g
Sacharidy34,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podobně můžete také připravit i z masa hovězího, nebo kuřecího, jen doba dušení bude u hovězího cca o 25minut delší. U drůběže, pokud bude na plátky, nebo kostičky postačí dusit 15minut.

Budeme-li chtít omáčku“červenější“přidáme o 1-2 mrkve navíc. Ale opatrně, aby nám v závěru nevzniklo mrkvové pyré:-)I když ta výsledná chuť také není k zahození:-)

Recepty na knedlíky najdete zde na stránkách, když si do vyhledavače zadáte houskový knedlík,nebo hrníčkové knedlíky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 5. 2021 11:14

Kačenko 999,díky za přidané foto,moc mě to potěšilo:yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 10. 2014 22:04

jarda Kadic:Je to klasika a moc dobrá:-*:-K

jarda Kadic jarda Kadic

3. 10. 2014 11:13

Anna Kocikova: Zrovna je v papiňáku:yes::yes::yes: dělám ji zrovna tak:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 9. 2013 20:49

aknel1::-KDěkuji-věřím,že bude chutnat;-)

aknel1

5. 9. 2013 20:46

Dekuji za inspiraci na vikend, urcite udelam, bezva tip.

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 9. 2013 12:48

Jiří Rokyta:Nezapomněla,nemusí;-):-Dale děkuji za názor:-)

Jiří Rokyta

4. 9. 2013 09:19

Myslím,že jste zapomněla na jednu důležitou věc. Maso se musí prošpikovat slaninou. Jinak v pořádku.

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 9. 2013 20:56

Všem moc děkuji:-K:-K
Rozmarýnko a Ty se brzo uzdrav,ať můžeš konzumovat vše,nač budeš mít chuť;-):yes:

rozmarynaH rozmarynaH

3. 9. 2013 15:12

Aničko, dodatečně bodík. Hned bych si dala, ale musím to odložit, protože od dovolené se můj žlučník na mě hóódně zlobí. Ale recept je perfektní:-K:yes:

Dana61

3. 9. 2013 10:28

já říkám velká dobrota:yes::-D

hanes24

3. 9. 2013 05:43

Tak jsem se zasnil, že jsem zapomněl na body, hned činím nápravu:yes:

hanes24

3. 9. 2013 05:40

Dobrota:yes::yes::yes::yes:Ještě uprav pro lenochy:yes:

dzungila

2. 9. 2013 21:45

Krásná omáčka:yes::-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 9. 2013 20:56

jarda Kadic::-D:-D:yes:

yanull:pomaloučku,polehoučku se začíná dařit;-):-))
Všem díky za komentíky i hodnocení:-K:-K

jarda Kadic jarda Kadic

2. 9. 2013 14:21

Dal bych si.......ale co,brzo si dám:yes::yes::yes::-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso v tlakovém hrnci vepřová plec na smetaně svíčková v tlakovém hrnci vepřové maso v papiňáku vepřové v tlakovém hrnci svickova v papinaku svíčková z plecka svíčková z vepřové plece vepřové v papiňáku svíčková na smetaně z papinaku vepřové na mrkvi v tlakovém hrnci svíčková na smetaně v papinaku vepřové na smetaně plecko na smetaně vepřová plec hovězí plec v papiňáku vaření vepřového masa v tlakovém hrnci vepřová plec recepty vepřové plecko recepty vepřové plátky v papiňáku

Suroviny: plec vepřová, špek uzený, cibule, mrkev, petržel, celer, pepř, koření nové koření, bobkový list, mléko, smetana, mouka hladká, šťáva citronová, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Vepřová plec na smetaně v papiňáku (tlakovém hrnci)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yzMz