Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketovo-lilková směs s pórkem

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 9. 2013 13:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie38 kJ / 9 kcal
Bílkoviny0,40 g
Tuky0,05 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Skvěle se ke směsi hodí česnek. Můžete jej osmahnout společně s pórkem než přidáte cuketu s lilkem ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

4. 9. 2013 14:50

Ja som pridala čierne olivy a je to moc dobré :-p:yes:

snazilka

3. 9. 2013 12:26

Zakázala jsem si cokoliv "vylepšovat" (např. cibulkou, kořením na čínu atp.), udělala jsem přesně podle receptu a udělala jsem dobře:-)! Zamíchala jsem do pohanky a moc mi chutnalo...Tak budu vyhlížet další způsoby na úpravu téhle zeleniny, když se nemůžu opřít o vlastní fantazii;-):-)):yes::yes::yes:

Lucie95 Lucie95

2. 9. 2013 22:09

Anna Kocikova: To mi věřte, že je :-)):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 9. 2013 20:46

Luci,to musí být príma bašta:-pLíbí se mi i ta kombinace z poznámky:-K:-*

Klara Klara

2. 9. 2013 20:24

Veľmi dobrý nápad. Cuketa je a baklažánov v záhrade tiež kopa. Ukladám a ešte tento týždeň uskutočním.:-p:-p:yes:

Lucie95 Lucie95

2. 9. 2013 20:15

snazilka: Já právě miluju tuhle zeleninu, která se dá dělat na tooolik způsobů! :yes::-8

snazilka

2. 9. 2013 20:12

Už jsem tady na Topkách potkala jeden skvělý recept na lilek a tohle, myslím, bude taky moc dobré - určitě s česnekem a možná s pohankou. Moc se těším na něco nového, brzy vyzkouším...:-K

danielle72 danielle72

2. 9. 2013 19:46

Lehoučké a zdravé :yes: Dala bych si :-p - třeba s rýží nebo s brambory, možná bych i posypala sýrem

1974andrea 1974andrea

2. 9. 2013 13:49

No, proč ne a česnek bych dala určitě;-):yes: Jen k tomu pórku, někde jsem viděla a slyšela, že kuchař pórek na pánvi ihned malinko posolil a prý se pak tak rychle nepřipaluje, protože pustí trošku šťávy. Už to tak dělám, je to fakt;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: lilková směs na špagety čína z lilku směs z cukety a lilku cuketa sporkem lilková čína směs s pórkem recept cuketa směs s lilkem cuketovo-lilková omáčka zeleninová směs s cuketou a lilkem kuskus s porkem a lilkem cuketova smes s rýží cina s lilkem cuketovo lilková směs zeleninová směs s lilkem a cuketou lilková směs lilkova cuketový salát cuketová směs recept cuketovo masová směs s rajčaty cuketovo lilkova,polevka recept lilek s porkem

Suroviny: cuketa, lilek, pórek, bazalka čerstvá, tymián, olej olivový, sůl, rýže natural

TopRecepty.cz

Cuketovo-lilková směs s pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GAgr