Křepelky v pikantním koření
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 174 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 0,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čerpáno z rodinné kuchařky, mnou obměněno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2013 15:10
15. 9. 2013 15:08
6. 9. 2013 06:37
Už potom,vydám striktní příkaz - nelez mi do kuchyně. A on "já tu také bydlím "! A když jsem dost naštvaná ,tak mu řeknu jestli mu nestačí ty 4 velké pokoje ,že musí bydlet přímo v kuchyni,chudinka.
5. 9. 2013 13:58
5. 9. 2013 13:52
5. 9. 2013 09:46
Vaří dobře a rád, ale děsně rád i moje výtvory považuje za své, neb mi prý vždy dobře u tobho radí
5. 9. 2013 05:45
3. 9. 2013 20:33
3. 9. 2013 18:28
Bažanta poznám,že je z chovu už podle barvy masa,je vždy světlejší než ulovený kus. A nemá v sobě broky !
3. 9. 2013 17:55
3. 9. 2013 17:26
3. 9. 2013 17:21
suslajda: Hani, je to úžasně chutné a jemňounké masínko, ovšem přiznávám, že je asi dobré mít nějaký vlastní lepší zdroj. Za normální cenu je osobně v marketu nekoupím, pokud nebude zas akce nebo výprodej - tady se to vyplatilo
3. 9. 2013 16:59
3. 9. 2013 14:16
Normální bažant skoro žádný tuk nemá ,pokud není někde od kukuřičného pole,ale jenom trošku víc než běžný. Měla jsem bažanty z bažantnice ,ale moc nám to nechutnalo,musela jsem ten tuk ořezat,kazilo to chuť po upečení.
3. 9. 2013 14:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Která těsta nechat odležet? Jednoduchý krok zaručí lepší práci s těstem
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: krepelky recept chov křepelek recepty z křepelky krepelka recept recept na krepelky křepelky recepty křepelka na víně chov křepelek na maso jak oškubat křepelku krepelky na vine domací chov křepelek krěpelky mail kozle.pl loc:cz recepty na křepelky jak oskubat krepelky jak vykuchat křepelku recepty z krepelek krepelka v kuchyni vaření křepelek recept na krepelku
Suroviny: křepelky, víno červené suché, rozmarýn, bazalka čerstvá, petrželka, sůl mořská, pepř červený, badyán, skořice
Křepelky v pikantním koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1m4
34 názorů