Buchta z rebarbory a borůvek
Kyselá chuť rebarbory dokonale vyvažuje sladkou chuť moučníků a v poslední době je tak velice oblíbeným komponentem při pečení různých řezů a koláčů. Kombinace borůvek, rebarbory a křupavé drobenky na jemném těstě je v této buchtě velice osvěžující a příjemná.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 24 931 kJ / 5 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,88 g |
Tuky | 225,31 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 335 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 884,35 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2021 19:35
zizala: Díky.
7. 6. 2021 09:40
6. 6. 2021 18:12
"Rebarboru jsem blanšírovala. "
No a proč? Kvůli pohodlnějšímu zpracování???
6. 6. 2021 17:30
26. 7. 2013 15:46
26. 7. 2013 14:59
26. 7. 2013 14:38
26. 7. 2013 12:34
misutoo: neboooj, beru, šéfe
26. 7. 2013 12:31
26. 7. 2013 12:28
26. 7. 2013 12:18
26. 7. 2013 12:17
26. 7. 2013 12:13
Autorovi navrhuju, vyložené přidané nesmysly vymazat, ale je to na něm. Jen kvůli názvu bublanina?
26. 7. 2013 11:48
Kreceptu bych podotkla, že by ses mu měla více věnovat a pěkně rozepsat, uvědom si, že je tu plno začínajících kuchařinek a ty by s tím strohým popisem měli problém-jak udělat těsto, jak udělat drobenku, na kolik stupňů péct a na jak dlouho, alespoň přibližně, atd.tak se polepši a pak ti dám boda, buchta bude jistě dobrá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarborové koláče a buchty připravujeme z jarní vydatné úrody. Podle oblíbených receptů se nám určitě povedou
Jak uchovat drobenku? Když jí připravíme více naráz, příští pečení bude o to rychlejší. Poradíme, jak ji uložit
Příprava plechů před pečením: Každé těsto vyžaduje trochu jiný postup. Poradíme, jak na to, aby se pečení povedlo
Další recepty
Tématické fráze: buchta z rebarbory rebarbora recepty na buchtu bublanina z rebarbory rebarbora buchta buchta s rebarbory buchta z rebarbory recept recept na buchtu z rebarbory buchty z rebarbory recept buchta z rebarbory hrnickova buchta z rebarbory buchta rebarbora co udelat z borůvek recept na rebarborovou buchtu recept na rebarborovou buchtu rebarbora bublanina recept buchta s boruvky rebarborová buchta hrníčková bublanina rebarbora recepty na rebarborovou buchtu rebarbora recepty
Suroviny: cukr krystal, mléko, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, máslo, cukr krystal, mouka polohrubá, borůvky, rebarbora, tuk, mouka hrubá
Buchta z rebarbory a borůvek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXJ3
14 názorů