Kotleta na bazalce a rajčatech
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 569 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,96 g |
Tuky | 2,74 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 19,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pomalý hrnec - vaření v něm dodá jídlu opravdu silnou chuť a hlavně je to skoro bez starostí a bez nebezpečí připálení či přetečení atd. Snad jen ta doba přípravy, se kterou se nemohu zatím srovnat :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 1. 2014 21:13
spagetka:diky spagi...my jsme 3 a fakt kolem nej brousim a furt to oddaluju....ale citim,ze nam muze dost usnadnit situace...jak uz jsem psala...varim sice rada,ale stat u plotny 1-2 hodiny opravdu nemusim pokazde...toto by dost vyresilo...zatim co bych se venovala klukum,by se pomalu varilo...
24. 1. 2014 21:09
Colombo65:jo pod poklickou urcite....ale na sporaku nebo v troube?
24. 1. 2014 21:03
Reny2:Reny, mám ho přesně 10 dní. Už jsem v něm dělala 2 jídla, dnes pomalím vývárek. Můžu říci jediné - DOPORUČUJU. Jsme jen 2, nelituju
24. 1. 2014 21:02
Reny2:
.... určitě pod pokličkou - kotleta je suchá
.... určitě pod pokličkou - kotleta je suchá
24. 1. 2014 20:59
prohlizim recepty varene v pomalem hrnci.....uz asi rok a pul po nem pokukuju a silne premyslim,zda jej koupit...
Laka mne hlavne to,ze s detma obcas potrebuju vybehnout nekam ven a pak nestiham obed nebo veceri...toto by nas problem vyresilo...uz rano to nahazet do PM a kdyz se vratime treba z bazenu,tak jen nabrat a bastit...zatim porad vyckavam a cekam na ten spravny popud,abych se konecne odhodlala....tento recept bych ale rada vyzkousela uz ted,vypada bajecne a chutne....jen se nemuzu rozhodnout,zda to varit na mirnem teple pod poklickou,nebo to soupnout do trouby....poradite?
Laka mne hlavne to,ze s detma obcas potrebuju vybehnout nekam ven a pak nestiham obed nebo veceri...toto by nas problem vyresilo...uz rano to nahazet do PM a kdyz se vratime treba z bazenu,tak jen nabrat a bastit...zatim porad vyckavam a cekam na ten spravny popud,abych se konecne odhodlala....tento recept bych ale rada vyzkousela uz ted,vypada bajecne a chutne....jen se nemuzu rozhodnout,zda to varit na mirnem teple pod poklickou,nebo to soupnout do trouby....poradite?
28. 7. 2013 14:08
krásné foto, hezky nakombinované ingredience
27. 7. 2013 09:33
Já se skoro lekla té bazalky, jak tu na mě vybafla .Jinak jak prosté a vše, co je prosté,je prostě dobré
27. 7. 2013 08:46
Otíku, co se týče PH zcela se s tebou ztotožňuji. Já jsem hodně dlouho váhala, než jsem si ho pořídila, jsme dvá a teď u nás jede dost často-je to úplně něco chuťově jiného a báječného. Přeswvědčila mě o koupi naše Topačka a jsem jí vděčná. Za kotletky máš 4.boda
27. 7. 2013 07:05
Souhlasím, maso z pomalého hrnce má naprosto jinou chuť než z trouby. Omajda má krásná barvu a s opečenými bramborami to nemá chybu
27. 7. 2013 06:15
Parádní kotletky+2
26. 7. 2013 15:27
Teda to je krása + 1 bod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 7 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 7 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 10 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 16 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 24 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 2 hodinami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Kotrč kadeřavý je vzácná a chutná houba, kterou v lese nepřehlédnete. Poradíme, jak ji zpracovat
Další recepty
Tématické fráze: vepřová kotleta na rajčatech pečená kotleta na rajčatech kotleta rajčata maso na rajčatech a bazalce kotlety s rajčat kotlety na rajčatech a zelenině kotleta s bazalka bazalka recepty kotleta recepty pro pomalý hrnec kotlety rajčata kuřecí plátky na bazalce a petrželce kotleta s rajčaty pečená kotleta s rajčaty kotlety s bazalkou kotlety s s rajčaty kotleta na rajčata kotlety na zelenině v v pomalém hrnci kuřecí kotlety na rajčetech králík na rajčatech s bazalkou kotletky na rajcatech
Suroviny: kotleta vepřová, celer, bazalka čerstvá, mrkev, petržel, cibule, rajče loupané, vývar masový, sůl, pepř, jíška máslová
Kotleta na bazalce a rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXKk
11 názorů