Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákové karbanátky

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 1. 2009 18:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie662 kJ / 158 kcal
Bílkoviny13,02 g
Tuky11,34 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 149 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy1,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

moniii moniii

15. 12. 2011 21:04

Moc dobré, děkuji za recept :)

janaerikmarie

29. 6. 2010 07:00

jsou moc dobré, baští je i můj muž, který chce vždy květák jen smažený,mňa,:-p

tejaja tejaja

3. 6. 2009 19:56

Ivanka, každý sme nejaký:-D Mne je zasa nepríjemne, keď niekto začína vetu malým písmenom a za vetou nedáva bodku. Ale beriem to tak, že rýpalkovia sa všade nájdu. :-D:-D:-D
Čo tak radšej vložiť recept, zatiaľ som od vás nemohla nájsť ani jeden.

Bibinka Bibinka

3. 6. 2009 13:42

Ivanko, tak jdi někam do tepla ať nemáš husí kůži:-Dvždyť si také ze Slovenska, tak se ti divím. Může to být nářečím a to je u nás to samé- co kraj to jiný mrav i jiná řeč s tím by jsi se měla smířit;-):-))

Ivana Kobidova

3. 6. 2009 12:38

pridávam sa k Zdenkovi, pri čítaní slov "piper" a "pipríme" mi lezú tie slovíčka nepríjemne pod kožu ako mráz

tejaja tejaja

13. 1. 2009 21:00

Zdenko, tak snáď medzi piprom a českým pepřem až taký rozdiel nie je, aby si to nepochopil, nie ? :-// A buďte rád, že len na hlave :-D:-D:-D Mimochodom, botanický názov tohto kríka, ktorého plody boli dokonca niekedy platidlom, je PIPER NIGRUM.:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2009 18:48

Ale no tak, Zdeňku, piper, no, ne že bych to někde jinde slyšela takhle říkat, ale hned mne napadlo, že je to pepř:-)) a mi se to moc líbí, říká to tady právě jen tejaja:-)

zdenicka00

13. 1. 2009 18:38

Zdeňku,buďte rád,že vám má na hlavě ještě co "stávat".:-))

Zdeněk

13. 1. 2009 17:21

Tejajo,co je to piper? Takové slovo v českém a ani ve slovenském jazyce neznám. Nebylo by lepší místo piper napsat mleté čierne korenie? A na slovo opipríme "přidáme mleté čierne korenie " anebo okoreníme mletým čierným korením?" Při slovíčku opipríme mi "stávají vlasy na hlavě".

spagetka spagetka

12. 1. 2009 19:02

tohle je moc dobré. Já při vaření květáku do vody dám špetku tymiánu, muškokvětu a několik lístků libečku ;-):-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: květákové karbanátky smažený květákový karbanátek květákové karbanátky s mletým masem květákové karbanátky recept recepty květákové karbanátky s mletým masem květákové karbenátky karbanátky květákové květakové karbanátky s masem květáková hlava květákový karbanátek kvetakové placičky květákové karbanátky s mletého masa karbanatky s brokolici květákové karbenátky s mletým masem květákové placičky s mletým masem recepty květákové karbanátky karbenatky z kvetaku karbanátky recept na kvetakove karbanatky karbenátky z mletého masa a květáku

Suroviny: květák, vejce, sůl, pepř, krupice dětská, strouhanka

TopRecepty.cz

Květákové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kZN