Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rib eye steak s omáčkou z pečeného česneku (medium - medium rare)

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 8. 2013 13:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 365 kJ / 326 kcal
Bílkoviny9,60 g
Tuky16,86 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy32,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čas pečení musíte vždy přizpůsobit výšce masa.

Pro ty, kteří začínají se steaky, je ve fotopostupu i jak vypadá vysoký roštěnec a steak z něho. (nechci samozřejmě poučovat zkušené kuchaře a kuchařky, ale třeba se to bude někomu hodit :-))

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hanča

3. 8. 2013 05:59

:-/Taky nemám žádné zkušenosti se steaky. Vždy je lepší napsat recept podrobně a doložit fotopostupem, protože zkušenému kuchaři to vadit nemusí a začátečník recept nepřeskočí, aby našel jiný, s podrobnějším postupem. za sebe moc chválím i fotku s masem vcelku, a pak plátek přímo na jednu porci. :-):-K:yes:

1974andrea 1974andrea

2. 8. 2013 23:33

Díky všem:-K

1974andrea 1974andrea

2. 8. 2013 23:32

Anna Kocikova:Drahuško, není člověk, který neumí připravit steak, je jen člověk, který to nezkusí;-)

aisha

2. 8. 2013 23:13

Delas mi chute, takovy krasny rostenec..a steak vypada hodne dobre..:-*:yes::-p;-)

jarka skrobakova

2. 8. 2013 22:42

Krásný recept :yes::yes::-K

maris maris

2. 8. 2013 17:48

To se Ti povedlo;-):-):yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 8. 2013 17:11

Bože:-OAndrííí,co mi to děláš:-*Ty víš,že já steak neumím připravit:-8a tak bych si dala;-(Vypadá to báječně:-K:-K:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 8. 2013 16:55

;-):-p:-p:-p:-p:yes::yes:

Porada

2. 8. 2013 16:40

Jitkas to vyjádřila beze zbytku.:yes::-p

Jitkas

2. 8. 2013 16:30

Perfektni a dokonale !!

hosta hosta

2. 8. 2013 16:27

Nejlepší hovězí, co znám - pokud se umí dobře připravit - a to ty umíš excelentně:yes::yes::yes:

yanull yanull

2. 8. 2013 14:46

Cocoska: přípravou steaků jsem se také zabývala, tak pokud Andrejka dovolí, přidávám odkaz, kde je toho o nich hodně a dosti podrobně napsáno:
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2293

Cocoska

2. 8. 2013 14:02

Mě se to hodí velice, co se týká steaků jsem totální analfabet:-( ocením úplně všechny postřehy, pro někoho naprosto samozřejmé věci..;-)boduji a ukládám:-p:yes::yes:a krásně nafoceno, jako vždy:-K:yes:

yanull yanull

2. 8. 2013 13:55

Andrejko, toto vidět můj "dietář":-O, tak ho trefí šlak:-p:-), měli jsme koupený vysoký roštěnec za tímto účelem, on mezitím skončil v nemocnici a maso v mraznici, tak toto mu raději nebudu ani ukazovat a posílám 2. bod jako hrom :-p:-K:yes:

p-e-t-r-a p-e-t-r-a

2. 8. 2013 13:53

Mňam, to je teda chuťovka :-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rib eye steak recept rib eye steak ribeye steak rib eye steak recepty ryb eye steak příprava rib eye steaku omáčka z pečeného česneku příprava rib eye steak hovězí steak medium rib eye steak priprava hovězí rib eye steak maso medium ryb eye peceni steaku jak nejlépe připravit steak rib steak rib eye recept na rib eye steak recepty rib eye steak pomalu pečený vysoký roštěnec

Suroviny: roštěnec hovězí vysoký, česnek, šalvěj, pepř zelený sterilovaný, máslo, smetana na vaření, sůl hrubozrnná, pepř mletý

TopRecepty.cz

Rib eye steak s omáčkou z pečeného česneku (medium - medium rare)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dxkq