Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízová marmeláda 3

Z lehce nakyslého rybízu můžete připravit skvělou marmeládu, kterou zužitkujete do různých moučníků a buchet. Neodmyslitelně patří k vánočním svátkům do velice oblíbeného lineckého cukroví.

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

4. 8. 2013 15:41

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie15 556 kJ / 3 718 kcal
Bílkoviny15,00 g
Tuky2,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 280 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy900,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 8. 2013 19:58

:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: odšťavňovací hrnec recepty rybízová marmeláda rybízová marmeláda s čokoládou domácí rybízová marmeláda džem z mraženého rybízu mlýnek na ovoce-marmelády rybízová marmelada recept marmeláda rybízová marmelada z rybizu v odstavnovacim hrnci odštavnovací hrnec na marmeladu hrnec na marmeládu rybizova marmelady odšťavňovací hrnec recept rybízová marmeláda z mraženého rybízu recepty rybízová marmeláda mlýnek na marmeládu rybizova marmeladu borůvkovo rybízová marmeláda marmeláda s mrazeneho rybízu recept na domácí sirup v odštavnovacím hrnci

Suroviny: protlak, cukr

TopRecepty.cz

Rybízová marmeláda 3

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/om23