Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 813 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,44 g |
Tuky | 115,36 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 8,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2013 00:54
5. 8. 2013 18:14
5. 8. 2013 18:02
5. 8. 2013 17:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 2 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 15 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 6 sekundami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 23 minutami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 27 minutami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 45 minutami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 1 hodinou
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 1 hodinou
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 1 hodinou
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak má vypadat správně propečený steak? Řekneme si, jak se jednotlivé varianty liší
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: krátké recepty kratky recept krátky recepty rychlý recept na omáčku sos sos k pečenému kolenu. rychli sos recept sos pod omáčka ze sosu žampionovy sos kratke napoje recept sos ke kolenu rychla omačka ke kolenu studena kolena proc recept na krátký nápoj rychlý recept na sos pod maso sos omacka jak udelat ze sosu omacku sos omáčky
Suroviny: meduňka, bazalka čerstvá, máta, estragon, pasta sardelová, kapary, olivy s paprickou, víno bílé suché, tymián, hořčice pikantní, ocet, olej, vejce, rajče, sůl, pepř
Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omYj
4 názory