Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kýta se sardelkami

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 8. 2013 18:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 030 kJ / 1 441 kcal
Bílkoviny158,06 g
Tuky89,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 504 mg
Sodík 392 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy0,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je ze staré kuchařky / viz foto /. Je tam použita telecí kýta, kterou bohužel tady nekoupím, proto jsem použila vepřovou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

14. 8. 2013 18:52

magdalenka: Abych Ti rekla pravdu, tak ty jsi to same v blede modrem.

rebeka rebeka

14. 8. 2013 17:04

krásný recept, o obrázku nemluvě:-8:-K:-):yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 8. 2013 21:38

Jana Remkova: Jani, to je nápad s tím špikováním, tak tohle zkusím, taky nemám špikovačku, díky:-K:-K;-)

jarka skrobakova

10. 8. 2013 21:29

Maruško, jak píše Bahulka, jeden skvost za druhým, krásný recept :yes::yes:;-):-p

maris maris

10. 8. 2013 21:08

Bahula: děkuju, moc mě těší, že se Ti recept líbí:-K:-)

Bahula Bahula

10. 8. 2013 21:05

maris:Dáváš sem samé skvosty :yes::yes::yes::-K

maris maris

10. 8. 2013 21:04

Jana Remkova: vidím,že si umíš poradit:-)):-))

maris maris

10. 8. 2013 21:03

hosta: Jitko děkuju:-)

Pavel: díky:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 8. 2013 17:37

maris: Špikovací jehlu vůbec nemám!:-D. Já si pomáhám tím, že si nakrájím špalíčky a dám to do mrazáku a pak už se s tím popasuje moje polovička;-). Většinou ale nedělám maso z většího kusu. Na co taky pro dva, že;-)

hosta hosta

10. 8. 2013 14:42

No to je ale moc krásné:yes:

Pavel

10. 8. 2013 13:57

Nerad bych byl za rýpala, ale já vidím výpeček pod petrželí uprostřed. ;-) Vše nemusí přeci plavat v bazénu tuku. Maris máte to krásné! Hned bych si dal porci.

maris maris

10. 8. 2013 13:27

1974andrea: závidím, závidím:-((;-):-)):-))

1974andrea 1974andrea

10. 8. 2013 13:26

maris:S kýtou máš pravdu. Já jsem si koupila teď v Makru mléčnou telecí kýtu, tak už se na ni těším, je to nádherné růžové masíčko:-p

maris maris

10. 8. 2013 13:18

1974andrea: výpeku bylo dost, nechtěla jsem to na fotce " zalít ", aby bylo vidět to špikování, máš pravdu, vypadá to sušší, ale to kýta dělá ráda. ;-):-).

1974andrea 1974andrea

10. 8. 2013 13:12

Ve spoustě starých receptů se používají sardelky a kapary, mám je taky v oblibě. Krásně našpikováno:yes: Jen mi z té fotky přijde Maruško, že je to suché, výpek není nikde, přitom je v receptu o něm zmínka;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové na sardelkách vepřová kýta recepty dá se špikovací vepřové maso spikovacka vepřová kýta na kaparech recept na vepřovou kytu vepřové plátky na sardelkách vepřová kýta na sardelkách kýta na sardelkách mlecna teleci kyta nasekaná vepřová kýta vepřová pečeně se sardelkou jak se špikovací jehlou jak se špikuje špikovací jehlou makro kyta recepty se sardelovými filety spikovani jehneci kyty jak se špikuje jehlou vepřové se sardelkou já špikovat

Suroviny: kýta vepřová, filet sardelový, slanina, cibule, petrželka zelená, máslo, vývar, sůl

TopRecepty.cz

Vepřová kýta se sardelkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7MLj