Paella, jak jsem si jí přivezla ze Španělska
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 103 kJ / 981 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,67 g |
Tuky | 3,61 g |
Vláknina | 18,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 207,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Už dlouho jsem jí nedělala a minulý týden mi skočila do hlavy, když jsem nevěděla co vařit a prohlížela si mojí psanou blokovou kuchařku a narazila jsem na ní. Recept jsem si přivezla ze Španělska a říkali, že je jich hodně druhů, podle toho, kde se dělá-rozhoduje destinace a tato byla z pobřeží Costa Brava.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2018 12:40
Dnes na přání jsem opět dělala tento receptík,ale kuřecí maso jsem tentokráte použila grilované,zbylo od včera,ale na chuti to neubralo.Super jídlo,rychlé a lehké.
30. 7. 2018 15:04
Dneska jsme ji měli k obědu a oběma nám moc chutnala . Zařadím ji do jídelníčku. Jen jsem nepoužila rýži, ale bulgur, rýži totiž vůbec nekupuju
20. 7. 2018 16:05
Bibinko,musím moc pochválit receptík a né jen já,ale všichni,máme tady zase vnoučata na táboře,jako každý rok a potřebovala jsem španělský receptík,protože jsme byli každý den v jiné zemi a tak jsem udělala,bylo to výborné a všem moc chutnalo.Díky moc,fotečku nemám neb jsem zapomněla fotit a bylo vše rychle snězeno,ale nedělala jsem naposledy.
27. 9. 2017 13:52
Moc dobré a rychlé
7. 10. 2013 15:59
moc povedené jídlo
6. 10. 2013 09:23
Bibinko,tak to jsme na tom stejně, já jak nevím co udělat, tak paella to jistí, dělám ji podobně jako Ty, poprvé jsem ji ochutnala před lety na Mallorce,vůbec Španělsko je moje láska...krásnou neděli.
5. 10. 2013 21:21
Já ji dělám podobně, rizoto dělám jinak. Shodou okolností byla u nás dnes k večeři téměř totožná a je to prostě dobrota.
5. 10. 2013 21:13
no, dle všech možných receptů bych ji taky dělala úplně jinak - odkojená 4 lety života na Ibize....hlavně to chce tu velkou pánev. Já nejradši paella mixta - mám ráda, když je tam ten králík
5. 10. 2013 19:57
Tak to jsem netušila, že vařím paellu. Já takto vařím rizoto, nicméně je to dobré
5. 10. 2013 17:47
Také to budu muset někdy vyzkoušetBibinko,vypadá to na dobrou baštu
5. 10. 2013 16:07
Adam:Adame ti umělci jsou Španělé, když je to recept od nich, tak jak vidíš ty ryby a rybí vývar vždycky nejsou nutné, kdyby si dočítal do konce, tak je psáno, že je paell docela dost druhů
Doporučovala bych ti, aby sis zopáknul češtinu, to rizoto s tvrdým tříská do očí
Doporučovala bych ti, aby sis zopáknul češtinu, to rizoto s tvrdým tříská do očí
5. 10. 2013 12:48
Paella se vzdy dela s rybim vyvarem umelci,takze s kurecim vyvarem je to tak pokus o nejake ryzoto.
5. 10. 2013 12:23
5. 10. 2013 10:49
No jo
4. 10. 2013 22:17
Jani,před pár dny jsem se vrátila z Costa Bravy,kde nám náš kuchař Antonio paelu připravil a byla nesmírně dobrá,moc mi chutnalabyla s mořskýma potvůrkama,mušlema,krevetama a s kuřecím a králičím masíkempřed rokem v Chorvatsku jsme také měli paelu a byla zase malinko jiná,ale taky dobrábudu ti věřit,že i ta tvá paela je chutnáposílám ti za ní bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 4 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 5 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 8 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno 30. 4. 2024 16:58
Právě bylo uvařeno:
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 28 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 2 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
Vanda_A uvařila před 3 hodinami
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Denny2111 uvařila před 4 hodinami
Hovězí guláš z kližky
Vivikina uvařila před 5 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 6 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Panova uvařila před 6 hodinami
Koka buchta
Panova uvařila před 6 hodinami
Moravský králík
Libotovska uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Další recepty
Tématické fráze: recept na paelu španělská paella recept jak uvařit paelu recepty na paelu spanělska paela paella paella z králíka paella recept panev na paelu španělska paella koření na paelu kralici paella španělská paela recept jak udelat paelu španělská kuřecí paella paela z králika paella spanelska rýže na paelu španělská kuřecí paela paella mixta
Suroviny: stehno kuřecí, rýže, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, hrášek, citron, šafrán, bujon kuřecí, pepř, olej, sůl
Paella, jak jsem si jí přivezla ze Španělska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/42B2
16 názorů