Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 10. 2013 14:06

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 458 kJ / 587 kcal
Bílkoviny58,21 g
Tuky31,65 g
Vláknina3,75 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 129 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy15,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala mě omáčka chimichurri, ovšem tam patří ještě fenyklová semínka a ta já nerada. A tak to chimichurri nazývat ani nebudu :-)

Omáčku ( marinádu) lze použít i na hovězí steak.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

20. 10. 2013 20:28

Nikina:, Joskob:, jarka skrobakova:Díky všem za milé komentíky a hodnocení receptu;-):-K

jarka skrobakova

19. 10. 2013 17:14

Krása :yes::yes::-K:-p

Joskob

19. 10. 2013 10:17

:-):yes:

Nikina Nikina

18. 10. 2013 08:43

Jen jsem nasucho polkla :yes: Krásné to máš :yes::-K

1974andrea 1974andrea

17. 10. 2013 08:46

Dana61:Nezapomněla jsem ho tam přece jenom dát?:-O:-D

suslajda: Hani díky:-K

suslajda suslajda

17. 10. 2013 08:27

To musí být dobrota:-pAndrej jako vždy krása na talíři:yes::yes:

Dana61

17. 10. 2013 08:18

úžasný nápad:yes::-D :-p no prosím a najednou to jde i bez česneku:-D

1974andrea 1974andrea

16. 10. 2013 20:10

Jana Remkova:Jéje Jani, to snad ani není potřeba tolik chvály:-8, prostě mě to baví, no:-D;-) A díky:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 10. 2013 20:04

Andreo, tvé recepty nemají chybu. Postup, ingredience a foto, to bych musela být děsný kritik, abych ti nedala bodík. Bravo, nádhera!:yes:

1974andrea 1974andrea

16. 10. 2013 19:20

Děkuju vám všem:-K. Je to zase úplně jiná chuť, když maso není nejdřív marinované a pak pečené. Je to velmi osvěžující chuť;-)

rozmarynaH rozmarynaH

16. 10. 2013 17:33

Vepřová panenka má velmi chutné maso. Pěkně jsi ji nazdobila:yes:. Souhlasím s tebou, fenyklová semínka NE. Opravdu tam není nic, co by mě nechutnalo:-p:-p. Fotky se mi líbí:-*

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 10. 2013 17:30

pěkné to máš:-K;-);-):-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 10. 2013 17:30

Irrena: já taky ne, minulý týden je měli v centru, já tam stála, jak tvrdý "y" dumala jsem, jak je udělat a a než jsem se rozhoupala, byly pryč:-)):-(:-(

ivulinka ivulinka

16. 10. 2013 17:16

Krásné a jistě i moc dobré, až se mi při pohledu na tvé fotky sbíhají sliny:-K:yes:

Irrena Irrena

16. 10. 2013 17:10

Vypadá to úžasně:-p:yes: Jsem tak stará a nevěděla jsem co to jsou ty vepřové palce:-8:-8:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinování masa na grilování vepřové palce na grilu palce recept vepřový palec marinovany vepřové palce z panenky grilování marinovane palce propichnuty prst recept z veprových palců na cm grilovane palce palce vepřová svíčková marinování červeného masa grilování palce vepřové palce top recepty recepty z vepřových palců na cm grilovane veprove palce top recepty vepřové palce pečený vepřovy palec vepřové palce recept vepřová palce z panenky pečené jak vypada veprovy palec

Suroviny: palec vepřový, sůl, pepř, olej olivový, balsamico, římský kmín celý, chilli paprika čerstvá, pepř drcený, petrželka hladkolistá, tymián, sůl

TopRecepty.cz

Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9j04