Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

21. 10. 2013 14:24

Suroviny

Porce: 4 velké porce

Nutriční hodnoty

Energie9 485 kJ / 2 267 kcal
Bílkoviny171,00 g
Tuky150,14 g
Vláknina17,06 g
Cholesterol 477 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,50 g
Sacharidy52,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Manžel nedávno koupil nádherné uzené ocásky měly 1,30kg/ks. Něco se s prominutím“sežralo“jen tak, nakrájené na tenké plátečky, něco padlo mezi chleby na manželové svačiny do práce no a se zbytkem jsem si tak trošku zaexperimentovala a moc jsme si pochutnali:-)

Můžeme použít i jiný druh uzeného masa a určitě to bude chutnat i z uzených kuřecích stehen, které bych ale před úpravou obrala od kosti.

Do podobných přidávám mé trošku jiné, ale také chutné uzené, které občas dělávám, když se mi nechce vařit:-)

http://www.toprecepty.cz/recept/20888-uzena-kotlet...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 10. 2013 20:48

rozmarynaH:Marcelko,manžel koupil 2"ocásky",také jsem je ještě nikdy uzené neviděla:-)Ale tady tito mackové měli po 1,30kg a když jsem je uviděla,jenom se mi protočily panenky:-D
Ale masíčko to bylo výborné i před tepelnou úpravou:-*To,co je zde v receptu,tak to je zbytek,který se mi podařil zachránit:-D

Velice děkuji za moc milé komentáře k receptu i k fotkám:-KMoc jste mě potěšili:-*Díky:-)

rozmarynaH rozmarynaH

22. 10. 2013 13:03

Vepřový ocásek jsem ještě nikdy nejedla, ale uzené vepřové je chutné vždycky:-p, tak proč by nebyl ocásek. Krásné foto:yes: +16

Dana61

22. 10. 2013 10:34

prostě nádhera se vším všudy:yes::-D

Nikina Nikina

22. 10. 2013 07:32

Drahouši nádhera, co jiného říct :yes: A ty fotky...ach :yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

22. 10. 2013 06:38

1974andrea: :-) souhlas! :yes::yes:

1974andrea 1974andrea

21. 10. 2013 21:41

Drahuško, ty máš ty fotky tak krásně čisté a ostré, úplně 3D. Krása:yes:

Colombo65 Colombo65

21. 10. 2013 21:16

Luxusní ocásek - to má někdo štěstí při nákupu ;-);-);-) následně je z toho velmi oku lahodící pokrm :-O:-O:-O

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

21. 10. 2013 19:52

:-p:-p:-p:-p:-K:yes: krása Aničko:-K:-K:-K;-)

magdalenka magdalenka

21. 10. 2013 19:17

Stále si myslím, že manžel ťa musí za takéto niečo na rukách nosiť...

maris maris

21. 10. 2013 17:35

Krásně zpracovaný ocásek i fotky;-):-):yes:

zizala zizala (moderátorka)

21. 10. 2013 17:10

Krásná fotka lákavého jídla :-p:yes:

Ivusa Ivusa

21. 10. 2013 16:26

:-p:-pNo toto ....zase mňamka a krása nesmírná...nafoceno na 1s hvězdičkou a chutnat to jistě bude skvěle.Servírováno je to mooooc krásně Aničko.Přiděluji 100bodou:yes::yes::yes:(samozřejmě kdyby to šlo:-)))

Ivana Ch

21. 10. 2013 16:12

No to je nádhera:-p:-p:-p:yes::yes::-K

Bibinka Bibinka

21. 10. 2013 16:12

Aninko, krása nesmírná, nádherná barva, musí to být moc dobré, to je mi jasný a tak bude jasný i 7.bod:yes:

hosta hosta

21. 10. 2013 16:10

Nádhera:yes: - ale takovéhle maso by mi asi na další zpracování nezbylo:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzené ocásky recepty uzené ocasky uzené vepřové ocásky uzené vepřové ocásky recepty recept na uzené vepřové ocásky vepřové ocásky uzené recept uzené vepřové ocáska recept veprovi vyvar vývar z uzeného ocásku uzené ocásky recept recepty uzené vepřové ocásky vývar z ocásků uzene masite ocasky recept vepřové uzené ocásky uzené vepřové ocásky recept uzené vepřové ocásky recept jak dlouho vařit uzené ocásky jak dlouho vařit uzený ocásek recepty z uzeného ocásku recepty z uzeneho veproveho ocasku

Suroviny: ocas vepřový, paprika čerstvá červená, cibule, mrkev, celer, šťáva rajčatová, omáčka chilli sladká, petrželka, celer, sůl, olej, maso, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, libeček, sůl

TopRecepty.cz

Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pnJX