Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové „Mangalica“ na houbách

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

25. 10. 2013 16:44

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 599 kJ / 621 kcal
Bílkoviny100,48 g
Tuky21,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 258 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Mangalica je plemeno prasat pocházející z Velké uherské nížiny. Bylo vyšlechtěno roku 1833 zkřížením plemene z Bakoňského lesa (kdysi i u nás populární bagoun) s polodivokými vepři z Šumadije. Plemeno se vyznačuje dlouhou vlnitou srstí plavé až černé barvy, která mu umožňuje pást se venku i v tuhé zimě - tím dosahuje přirozeného přírůstku sádla, jež obsahuje velké množství tzv. dobrého cholesterolu. zdroj Wikipedie

http://www.valachy.cz/aktuality/mangalica-vip-mezi...

http://cs.wikipedia.org/wiki/Mangalica

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 10. 2013 18:35

:-) a já náhodou Mangalicu znám....tedy z vykládání manžela, který si kdysi musel do práce udělat inseminační kurz.
Jídlo vypadá moc hezky a hlavně dobře :yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 10. 2013 15:00

Mangalicu též neznám:-8,ale vypadá to skvěle;-):yes::-p

rozmarynaH rozmarynaH

26. 10. 2013 14:51

;-):-p:-p

Nikina Nikina

26. 10. 2013 09:28

Otto zde se nedá nic dodat, to musí být dobrota! :yes::-K

Irrena Irrena

25. 10. 2013 21:10

Koukám jak puk:-O co já všechno neznám:-8 Musí to být skvělé:yes:

zizala zizala (moderátorka)

25. 10. 2013 21:02

Tak takové vepřové musí být lahůdka :-p;-):yes:

Bibinka Bibinka

25. 10. 2013 20:57

Oto, krásné a 6.bod:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 10. 2013 20:56

Foto je přímo žravé:-K:yes::yes:

jarka skrobakova

25. 10. 2013 19:04

Krásný recept :yes::yes::-K:-p

rebeka rebeka

25. 10. 2013 17:48

Mangalica je skvělá, kupuju u nás na farmářských trzích;-)
máš to prďácké, Otto:yes::yes::-K

Colombo65 Colombo65

25. 10. 2013 17:27

jarda Kadic:
.... pudl co dorůstá až 500 kg:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

jarda Kadic jarda Kadic

25. 10. 2013 17:11

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: slov netřeba;-)
Teď teprve vím,co jsem onehdy považoval za prase, křížené s pudlem;-)

savlinka savlinka

25. 10. 2013 16:51

OTÍKU..vypadá to úžasně hned bych si dala:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové na houbách mangelice prase mangalica mangalika maso z mangalice sádlo mangalica vepř.na houbách maso mangalica vepr.kostky na houbách mangalica maso mangalica vepřové maso mangolica pftqc@apfti.org.ph loc:cz vepř na houbách mail apfti.org.ph loc:cz vepr.maso na houbách maso mangalice mangalice maso mengalica recepty prase mangelice

Suroviny: plec vepřová, houba hřib, cibule, voda, sádlo, pepř mletý, bobkový list, jíška, kmín drcený, koření nové koření

TopRecepty.cz

Vepřové „Mangalica“ na houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wxog