Roštěná s bylinkovopepřovou krustou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 412 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,05 g |
Tuky | 36,60 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 814 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 7,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2014 18:31
Pomalý hrnec nemám, ale trouba dobře nahradila. Bylo to naprosto boží! Dal jsem to na předepsaný čas na 100 stupňů a povedlo se. :) Z hrnce by to sice bylo určitě lepší, ale i takhle to byla mňamka. Skvělé, výborné, celá rodina chválila a jediný problém byl, že toho bylo málo. :D
Dávám bodík!
Dávám bodík!
29. 10. 2013 20:17
Vašíku to je nádhera
28. 10. 2013 22:02
Pomalý hrnec sice nemám, ale myslím si, že takhle krásný vysoký roštěnec do něj ani není potřeba. Stačilo by možná i zadní hovězí. Nicméně krustička musí být lahodná. Bodík.
28. 10. 2013 16:49
Nádhera
28. 10. 2013 13:42
Hovězí z pomaláče je vždycky dobrota a tady navíc ještě oku lahodící
28. 10. 2013 11:57
Nádherně upravené výborné masko
28. 10. 2013 04:07
Vasku, nemela jsem v umyslu se prihlasovat, ale v tomto pripade to udelat musim. Pouze jsem hledala neco originalniho a Tvuj recept me mimoradne nadchnul.Dekuji, posilam bodik a zitra budu realizovat...
28. 10. 2013 00:44
Tak to je recept na 1***
27. 10. 2013 20:56
No tak tohle je bomba! Krásné barvy, výborné ingredience...paráda a na to, že jste mužskej, fakt krásná práce.
27. 10. 2013 20:32
Jí, já Ti zapomněla dát bod Okamžitě napravuji
27. 10. 2013 20:14
27. 10. 2013 19:27
,moc,moc povedené
27. 10. 2013 19:00
To je krása
27. 10. 2013 17:51
vysoký roštěnec je skvělé masíčko, kombinace šalvěje s mátou úžasná moc se mi recept líbí, to se povedlo, Vašku
27. 10. 2013 17:25
Colombo65: Maso bylo tak měkké, že se špatně porcovalo, takže ten řez nic moc.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 45 minutami
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Právě bylo uvařeno:
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 30 minutami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 50 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 4 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 4 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 13 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: jak udělat výbornou rostenou horní roštěná horní roštěnec recepty pomalý hrnec vídeňská roštěná v pomalém hrnci roštěná recept jak udělat z rostenky smes roštěná recepty recept horni roštěnec roštěná na šalvěji hovezi horni recepty vysoky rostenec v pomalém hrnci rostena v pomalem hrnci vysoky rožtenec v ph roštěná směs hovězí zadni s krustou horní roštěná - recepty hovězí roštěná krusta roštěnec s krustou jak udělat měkký roštěnec
Suroviny: roštěnec vysoký, hořčice dijonská, pepř, šalvěj, máta, sůl, olej, voda
Roštěná s bylinkovopepřovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArRp
23 názorů