Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koblihy (šišky)

Koblihy, na Slovensku šišky, jsou tradiční kynutý smažený moučník. Připravte ho své rodině a sklidíte oprávněné ovace. Není nic luxusnějšího, než se zakousnout do čerstvé koblihy se závějí cukru a pikantní zavařeninou.

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba kynutí

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba kynutí )

3. 2. 2009 20:04

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 494 kJ / 4 659 kcal
Bílkoviny120,72 g
Tuky85,70 g
Vláknina33,20 g
Cholesterol 851 mg
Sodík 479 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy813,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

28. 4. 2013 16:20

PaprsekAdriana: Ďakujem za fotečku aj pochvalu :-8 Mám radosť, že chutili ;-)

PaprsekAdriana PaprsekAdriana

28. 4. 2013 12:54

Přidávám fotečku a bodíky, jsou vynikající, perfektní recept,děkuji :-K:-K:yes::yes::yes:

Berusko12@seznam.cz

30. 1. 2013 18:47

Skvele.... Delali sme je poprve a urcite ne naposled....:-p

tejaja tejaja

22. 2. 2010 19:13

Gabika, díky za odpoveď;-)
prdelka, to sa nedá presne povedať, záleží od múky, ;-)
Mlieka dáš toľko, aby si dostala polotuhé cesto, nie riedke ani príliš husté.;-)

Gabina

22. 2. 2010 15:49

Na kilo mouky bych dala mléka alespoň 4 deci

prdelka

19. 2. 2010 21:04

kolik toho mléka, 2 lžíce ?

tejaja tejaja

15. 10. 2009 18:21

ivulinka, kdeže ;-);-) naopak, som rada, že si fotku pridala, samozrejme aj Janke oneskorene ďakujem :yes::-D:-D:-D

ivulinka ivulinka

15. 10. 2009 16:10

Terezko, doufám, že se nebudeš zlobit, ale dovolila jsem si přidat foto mého snažení. Jen u nás povidla nefrčí, tak jsem je uděla s marmeládou. Prima mňamka.

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 3. 2009 21:52

spagi, však jsem ani neochutnala;-(;-)

spagetka spagetka

12. 3. 2009 21:08

Jani po 18 hodině néééé:-p;-):yes:

Eliza Eliza

12. 3. 2009 21:03

Jani, první co mě napadlo: - ty jsou kouzelný... :-):-p

Jikotka Jikotka

12. 3. 2009 21:01

Janko ty jsi šikovná,vypadají krásně,taky bych je mohla zkusit:-p:-p

Merylas Merylas (moderátorka)

12. 3. 2009 20:52

Jani, těch je a vypadají hezky!:-)) Já když dělám tyto koblihy, jsem ale zvyklá na název vdolky, tak ten důlek nahoře dělám těsně před smažením a stranu s tímto důlkem smažím jako první a důlek zůstane důlkem. Tak jedině že jsi dělala jinak.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 3. 2009 20:33

Terezko, tak jsem tady přidala fotečku, prý jsou skvělé:-) Hodila by se mi ta plnička, ted důlek mi tam nechtěl zůstat, tak jsem je tentokrát jen pocukrovala. Je jich pořádná kupa a doufám, že mi na zítra nějaké zbydou pro babiny, že je Láďa přez noc nezblajzne všechny:-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 2. 2009 13:40

Dělám hodně často, jsou skvělé, dávám plusík!:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plnička koblih šišky recept sladké šišky koblihové šišky recepty-koblihy koblih masopustní šišky těsto na koblihy koblihy z domácí pekárny vdolky a sisky domace sisky recept na masopustní šišky recept na sisky šišky z kysnuteho cesta makové koblihy makové vdolky domácí koblihy recept bavorske koblihy koblihy-recept vdolky recept

Suroviny: mouka polohrubá, droždí, žloutek, kůra citronová, cukr moučkový, sůl, rum, mléko, olej, marmeláda, cukr moučkový, cukr vanilkový, olej

TopRecepty.cz

Koblihy (šišky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r43