Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dvanáctihodinová kachna

Už jste někdy zkoušeli péct kachnu dvanáct hodin? Není to nic složitého, příprava zabere jen pár minut. Mezitím, co se kachna při nízké teplotě peče, se můžete věnovat jiné činnosti. Čas, který zabere dlouhé pečení, se bohatě vyplatí. Ta chuť a křehkost masa stojí za to!

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 750 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 720 min

750 min (30 min příprava + 720 min tepelná úprava)

5. 11. 2013 15:14

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie977 kJ / 234 kcal
Bílkoviny17,00 g
Tuky7,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy24,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chuť takto připravené kachny je naprosto bezkonkurenční!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hanes24

6. 11. 2013 10:15

Ukládám recept a sebe taky, to je něco:-!:-!:-)):yes:

Nikina Nikina

6. 11. 2013 10:11

Veronika.Hrozna: moje řeč :-D

Dlouho pečená kachna je nejlepší :yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

6. 11. 2013 09:57

zuza:Kdo chce papat,musí něco snést! V rychlém občerstvení to také není nijaká láce ,ovšem taková kachna v porovnání s hamburgerem ........:-D

zuza

6. 11. 2013 09:43

a co účet za elektřinu?:-8

senky senky

6. 11. 2013 08:58

Taky takto přes noc peču kačenku a je božská;-) na poslední hodinku přidávám jablíčka:-*:-)

ella1 ella1

6. 11. 2013 06:26

šmankote tohle vidět poránu :-p

Majka8

6. 11. 2013 02:02

Znám,taky takto peču,kachýnka nemá chybu,je výborná:yes:

srettka

5. 11. 2013 21:21

Taky takhle pečeme, naučila nás to babička, dokonce jsme jí dali jen na 70°C a nechali jí takhle vyhřívat se v troubě přes noc a druhý den dopekli. Byla jak mandle:-p

Péťa

5. 11. 2013 17:52

:yes::-p Při pohledu na kachní stehýnko se okamžitě dostavilP avlovův reflex!:-D:-D:-D

Drobek Drobek

5. 11. 2013 17:50

Zajímavé. Velmi pomalé pečení kachny mám vyzkoušeno, tohle ne, ale určitě zkusím. Bod už je tam. :-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečená kachna přes noc kachna pečená přes noc pomalu pečená kachna přes noc pečení kachny přes noc pečená kachna v troubě přes noc pečená kačena přes noc kachna pečená 12 hodin pomalu pečená kachna 12 hodin dlouho pečená kachna kachna dlouho pečená kachna přes noc dvanáctihodinová husa jak péct kachnu přes noc 12hodinova kachna dvanáctihodinová pečená kachna 12 hodinova husa kachna pečená celou noc kačena pecena přes noc jak upéct kachnu přes noc šestihodinová kachna

Suroviny: kachna, sůl, kmín celý, mléko, med

TopRecepty.cz

Dvanáctihodinová kachna

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PGR6