Králík s cibulovou omáčkou na víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 202 kJ / 1 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,67 g |
Tuky | 126,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 32,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2023 14:02
Madmaus: Tak asi chutnalo Díky za foto
5. 10. 2023 11:41
16. 12. 2013 11:17
1974andrea: Tak to příště musím taky zkusit
16. 12. 2013 09:53
mekkejla:Ano, já používám anglickou, pěkně zauzenou
16. 12. 2013 09:39
1974andrea: Jé, teď koukám, že poslední dobou vaříme podle Tebe Jinak s tím zatáhnutím - já teda nevím, co jsem s tím provedla A co se slaniny týče - jakou dáváš? Já jsem totiž dala klasickou uzenou slaninu, takže jsem jí dala asi jen 50 g, aby to nebylo moc mastné. Ty ale asi dáváš něco jako anglickou, viď?
15. 12. 2013 23:41
mekkejla:Moc děkuji za milou zprávu, jsem velmi ráda, že vám chutnalo. Tím rychlým opečením by se ale maso mělo naopak zatáhnout a udržet si šťávu a slaniny je tam také dost, takže suché by to být nemělo. Díky i za fotečku
15. 12. 2013 22:49
Jelikož máme teď celkem dobrý "přísun" králičího masa, tak můžu konečně experimentovat a vyzkoušet i jiné recepty než králíka jen hodit do trouby a upéct na kmínu No a tento se tedy opravdu povedl! Omajda byla luxusní, červená cibule a víno jsou skvělá kombinace! Příště asi akorát králíka předem neosmahnu - dělala jsem to poprvé a zdál se mi pak malinko sušší než obvykle. Ale "spravila" to omajda, takže paráda Přidávám bodíka a fotku a všem vřele doporučuju!
15. 12. 2013 00:49
Pěkný recept, králík je velká dobrota. Jenom si dovolím maličko odporovat - v Praze byl minimálně posledních 35 let králík vždycky ceněné masíčko a vždycky byl nedostatkový) Recept mám po tetě skoro stejný, jen bez vína a s vínem musí být ještě lepší
17. 11. 2013 18:58
Králíčka miluju,dělala jsem je,ještě když jsem je chovala.Vypadá nádherně.www.toprecepty.cz říká:
17. 11. 2013 16:20
15. 11. 2013 09:10
Jíťa:Dříve byli králíci jedno z méněcenných mas, vždyť i ve filmu už ho nechtěli jíst, ale dnes je tomu naopak a je jich nedostatek. Je to velmi dietní maso a pokud je z domácího chovu, je určitě nejlepší a je na něm dokonce i maso. Děkuji za komentík a těším se na zprávu o realizaci
15. 11. 2013 00:44
Hmmm,recept je parádní,králíčka kupuji na vesnici výjde to laciněji než v Praze a ji 100% BIO.Určitě si dáme - mňam.
14. 11. 2013 16:56
Krása na talíři
Dělávám cibulové zelí,takže si dovedu docela dobře představit ty nádherně propojené chutě,mňam
Dělávám cibulové zelí,takže si dovedu docela dobře představit ty nádherně propojené chutě,mňam
14. 11. 2013 09:24
Děkuju moc všem za shlédnutí, okomentování a hodnocení receptu. Pokud někdo vyzkouší a pochutná si, budu moc ráda. Díky
14. 11. 2013 09:21
Cibuláček jedna báseň.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 8 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Právě bylo uvařeno:
Rýžový nákyp
drugdova92 uvařil před 52 minutami
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 3 hodinami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 3 hodinami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 3 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 4 hodinami
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak naporcovat králíka. Názorné video naučí jednoduchý postup i začátečníky
Hitem internetu se staly jednoduché bramborové muffiny: Jsou úplně bez mouky a chutnají jako skvělá pizza
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Další recepty
Tématické fráze: králík na cibuli králík s cibulovou omáčkou králik s omáčkou jak upec kralika cibulový králík recept na králíka králík cibuláček recept králík lidl králík s omáčkou - recept lidl recepty králík se špenátem lidl recepty králík králíček cibuláček králík na cibuli a na červeném víně kluci v v akci králík na bílém víně a tymianu omačka na na víně recepty z králíka králík s cibulí dušený králík s omáčkou varime lidl sk kralik na cibuly
Suroviny: králík, cibule, slanina, víno červené, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, koření nové koření, jalovec, bobkový list, koření hřebíček, máslo, sůl
Králík s cibulovou omáčkou na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGVR
48 názorů