Rajčatová polévka s tykví a bazalkovými knedlíčky
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 5 176 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,66 g |
Tuky | 23,23 g |
Vláknina | 38,10 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 201,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Namiesto tekvice môže byť aj cuketa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 9. 2013 09:00
Musí chutnat přímo "bohovsky"
15. 9. 2013 21:34
Terezko, tak na tej bych si já pochutnala
15. 9. 2013 18:31
Moc pěkná a zajímavá polévka, ty bazalkové knedlíčky se mi obzvlášť líbí
15. 9. 2013 16:17
To je krásná barvičkaPolévečka byla určitě moc dobrá
15. 9. 2013 16:14
ta bude dobrá
15. 9. 2013 15:38
Péťa: libeček nie, k paradajkám patrí bazalka
15. 9. 2013 15:37
zajimavy napad :)
15. 9. 2013 15:36
Taky bych to provoněl výrazným libečkem a ještě dávám chili papričku pro ostrost polévky, kterou dýňě jako taková postrádá.
15. 9. 2013 14:44
tejaja: není, ale je velmi a velmi významné a chutné
15. 9. 2013 14:44
Moc pěkný recept
15. 9. 2013 14:43
spagetka: Libeček nie je jediné korenie na svete
15. 9. 2013 14:42
Hm, chybí mi tam libeček, no aspoň že bazalka tam je no , ale vážně, vypadá to chutně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 2 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 2 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 5 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 11 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 19 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Oblíbené rajské omáčky. Jak udělat tu nejlepší rajskou jako od maminky
Další recepty
Tématické fráze: květákovo rajčatová polévka rajčatová polévka
Suroviny: rajče, tykev, cibule, olej, paprika sušená sladká, sůl, pepř, krupice dětská, vejce, olej, sůl, pepř bílý mletý, bazalka čerstvá
Rajčatová polévka s tykví a bazalkovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpGK
12 názorů