Broskvové čatní
Suroviny
Porce: 1 sklenička 250 ml
Nutriční hodnoty
Energie | 5 117 kJ / 1 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,53 g |
Tuky | 3,05 g |
Vláknina | 34,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 275,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takové čatní jsem tu nenašla i když je jich tu dost. Je velmi pikantní a výborné jako příloha k různým masům, různě upravených.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2013 13:18
Lentilka:Lenko, jen tak na okraj, tady si všichni tykáme, bez rozdílu věku
Jsem moc ráda, že čatní chutnalo, my jsme ho ztrestali taky u kuřecího a děkuji, že jsi ho udělala
Jsem moc ráda, že čatní chutnalo, my jsme ho ztrestali taky u kuřecího a děkuji, že jsi ho udělala
1. 10. 2013 11:15
Dostala jsem broskve, tak jsem udělala podle vašeho receptu. Jen jsem dala méně octa,já neměla jablečný a obyč tam moc čpěl. Jinak chuť výborná, hned jsme měli ke kuřecím steaku. Moc díky za recept! Zasloužený bodík přidávám.
18. 9. 2013 19:36
Čatní u nás frčí ve všech podobách
18. 9. 2013 09:00
hanes24: Jiří udělej, nebudeš myslím litovat a písni, jak ti chutilo
18. 9. 2013 08:46
To udělám
17. 9. 2013 16:15
17. 9. 2013 12:28
spagetka: Ladiá, díky za upozornění, už je to v pořádku Jinak to Tabasco, já ti nevím, už takhle je to hodně pikantní, tak to na malinkém množství vyzkoušej....
17. 9. 2013 12:06
tento recept by se mi hodil v době kdy jsem nevěděla co s úrodou broskví na zahrádce vypadá skvěle,tak zkusím příští rok ,jen co ten česnek,je tam dvakrát?
17. 9. 2013 12:01
Čatní všech podob máme velmi rádi, ovoce s masem ještě víc
Jani, ty česneky tam máš 2x, asi překlep ne?
Jo a asi bych tam stříkla tabasco, ale to jedině po ochutnání, tím si nejsem jistá. Zrealizuju.
Jani, ty česneky tam máš 2x, asi překlep ne?
Jo a asi bych tam stříkla tabasco, ale to jedině po ochutnání, tím si nejsem jistá. Zrealizuju.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 42 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 4 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům
Další recepty
Tématické fráze: broskvove chutney co s úrodou broskví chutney z broskví chatni z broskví broskové čatní recept broskvové chutney broskvové chatni čatni čatní z třešní domácí broskvové čatní čatní recept broskovové čatní chutney broskvove co s velkou úrodou broskví rozvařené broskve broskvove recepty broskové čatný broskové chutney broskové čatní recept recepty na catny
Suroviny: broskve, jablko, česnek, cibule, cukr, koření hřebíček, skořice, kardamom, zázvor čerstvý, šťáva citronová, ocet jablečný, kmín drcený
Broskvové čatní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXPA
9 názorů