Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr od Bošileckého mostku

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

21. 9. 2013 12:52

Suroviny

Porce: 1-2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 521 kJ / 842 kcal
Bílkoviny0,89 g
Tuky91,12 g
Vláknina0,96 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Recepty od Dony

Ještě ráno jsem myslela, že budu dělat "Kapra od bolševického mostku" :-)))). Název mne samozřejmě zaujal. Takže by se taky mohl nazývat Kapr od bolševického mostku-aneb..Remková, vem si brýle!! :-D :-D

Mimochodem, je skvělý!!! :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 12. 2013 16:37

casino: Zde jsem opravdu nic nevysušila a na mou obranu snad jen.. jsem kuchař lajk;-)

casino

4. 12. 2013 11:48

K dobrým receptům se nevyjadřuju proto, že mi přijde blbé nosit dřevo do lesa:-))
Dobrý recept lze dobře opsat, ale i dobře zmršit a často se už z receptu dá odhadnout, zda "autor" podle "svého" receptu i vaří.
Tady mě zaujala zmínka: "...asi na 20 minut, možná malinko více..."
V české kotlině, kde se obecně ryby tepelně zpracovávají příliš dlouho, až do stavu takřka (pro gurmety) nepoživatelného je ta zmínka o čase úpravy jako z jiného světa!
Jana Remkova: Díííky :yes::-))
A proč to tu píšu?
Třeba si to někdo přečte, a příště než začne cokoli šupinatého "sušit" v troubě či na pánvi, tak si vzpomene, že rybce stačí v teple pobejt pár minut a ne celou věčnost...:-))
(A nemyslete si, taky jsem už z několika, nejen vánočních kaprů, vyrobil popundekl v trojobalu:-((

Daniella O. Daniella O.

4. 12. 2013 00:46

Jani, kaprik sice nebyl na sklade, takze jsem delala z vlastniho ulovku, ale znamenite papanicko.. Dekuji a posilam veliky bodik:-p:yes::-K:-K..

mysulka mysulka

29. 9. 2013 10:39

:-p:yes::yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 9. 2013 14:15

Mňam,kapřík je u nás oblíbený:yes:a Ty ho máš moc hezky připraveného:-K:-p

Irule Irule

23. 9. 2013 11:17

Jana Remkova:no tak to už se těším :-)):-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 9. 2013 11:05

Irule: No a dnes bude pstruh po šumavsku :-)

Irule Irule

23. 9. 2013 07:03

:yes::yes::yes: skvělé, ryby zbožňuju :-p:-p:-p:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 9. 2013 23:07

srettka::-D:-D:-D:-D:-D

srettka

22. 9. 2013 22:53

já sa omlúvam, ale též jsem tam na moje čučky viďála teho bolšivíka:-D:-D sem to mušíla 3x přečítat:-D ale naščescí je to faktum kapr dymokrat:-D:-D

rebeka rebeka

22. 9. 2013 22:00

:-D:-D vem si brýle:yes::yes::-D:-D hezký kapřík;-):-):yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 9. 2013 11:07

hanes24::-D:-D:yes:

hanes24

22. 9. 2013 03:19

:yes:bolševický taky není špatný název, ten by byl ulovený Aurorou?Ten bude aktuální teď, před volbami. Jídlo za nic nemůže.:yes::yes:

ivulinka ivulinka

21. 9. 2013 17:04

Pěkná a zajímavá příprava kapříka:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

21. 9. 2013 15:41

Zrovna včera jsme měli k večeři kapra. Kapra máme rádi na všechny způsoby a ten tvůj bude:-p:-p:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho se vari kapr písně o kaprovi písnička o kaprovi písnička o kaprovi jak delat z kapra jak udelat v troube krupaveho kapra jak dlouho dělat kapra na pánvi zapeceny kapr podle p.janu písničky o kaprovi kapr v trojobalu v troubě kapr jako blato písnička na tom bošileckým mostk kapr k večeři mostky vanočni cukrovi kapr

Suroviny: kapr, sůl, pepř, paprika sušená sladká, slanina anglická, paprika čerstvá bílá, rajče, olej, máslo

TopRecepty.cz

Kapr od Bošileckého mostku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QXpl