Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

RETRO pudink

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

27. 9. 2013 01:52

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 361 kJ / 1 042 kcal
Bílkoviny51,63 g
Tuky24,37 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 576 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy148,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Malá vzpomínka na dětství, prodával se v každém obchodě a moc chutnal.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

9. 8. 2022 21:07

casino: moja mamka tym kremom plnila pusinky z odpalovaneho cesta. Milovala som to.

mika59 mika59

9. 8. 2022 14:21

casino: Dělám taky ten krém je moc dobrý, vodu zatím nepustil..

casino casino

9. 8. 2022 13:57

"RETRO pudink"
Ač stár jako mladá rašelina, tak nevím co název znamená :-)
Uvařený pudink se dost blbě se sněhem spojuje, že :-(
***
Dnes (poprvé) jsem zkusil krátce šlehat zde uvedené suroviny na pudink (ono se to zákonitě nenašlehá) které jsem posléze uvařil běžným způsobem
Výsledek byl, pro mou maličkost, překvapující... :yes::-O
Tou hmotou by se kliďánko daly plnit dorty ;-)
Leč jsem žádostiv, zda to časem nepustí "vodu" :-(

Lucie

5. 5. 2016 09:04

<3

zdenka

16. 10. 2013 13:58

a nestaci prelit rozpustenymi kastany a postrikat slehackou? skuste super.:-K

Hrašuľka.Hrašuľka

28. 9. 2013 16:13

Vážení, a nestačil by Vám ten puding bez žĺtkov, masla a bialkov. To Vám nič nehovorí cholesterol ??? Ale máte pravdu, keď už, tak už !!!:-p:-)):yes::yes::yes:

NADEI

27. 9. 2013 13:24

Když nemám bílky,rozmíchám žloutky do mléka,před vařením pudinku a bílky použiju na sníh- hezký den:-))

Jitkas

27. 9. 2013 09:04

Ne, ale musi se "kvrdlat" rycle rychle a davat jeden po druhem jiz rozmichane treba vidlickou.

Pavla

27. 9. 2013 08:35

Jitkas: a nezdrcnou se ty žloutky, když to vmícháte do horkýho pudinku...? :-O

Jitkas

27. 9. 2013 07:36

Tak ja ho znam jeste jinak. Do uvareneho horkeho pudinku (stazeneho z ohne) se zaslehaji nejprve zloutky a kousek masla a pote se pridaji uslehane bilky. Tak to delala moje maminka a byl to vynikajici dezert.

Pavla

27. 9. 2013 07:05

Pudink si doma vaříme často, ale se sněhem z bílků to ještě neznám, zkusím ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pudink pudink se sněhem pudink s bílky bb puding pudink s bilkem puding se snehem bb pudink puding s bilkem puding s bílky puding šlehaný pudink pudink z bílku pudink se sněhem z bílku pudink vareny ve vode retro recepty bilkovy pudink pudink bb slehany pudink recept bbpudink vanilkovy pudink se snehem

Suroviny: mléko, pudink vanilkový, cukr, bílek, voda, pudink kakaový, kakao, cukr

TopRecepty.cz

RETRO pudink

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/42Z6