Dušená hovězí líčka na jalovčinkách
Suroviny
Porce: cca 6
Nutriční hodnoty
Energie | 4 503 kJ / 1 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,94 g |
Tuky | 42,00 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 348 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako přílohu jsem zvolila šťouchané brambory s pažitkou. Jalovčinky jsem nevytahovala a servírovala maso a šťávu i s nimi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 1. 2014 16:36
21. 12. 2013 01:03
21. 12. 2013 01:03
20. 12. 2013 23:58
20. 12. 2013 23:03
20. 12. 2013 22:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 3 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 11 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 18 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 22 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno 22. 4. 2024 11:00
Právě bylo uvařeno:
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 3 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 3 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 11 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 13 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 13 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 13 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 14 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: líčka s jablky hovězí krk tlakový hrnec dušené hovězí v tlakovém hrnci dušená líčka v tlakovém hrnci hovězí líčka na vodě když nejsou hovězí líčka uprava hovezich licek dušene hovezi pod krustou hovězí líčka s jablky hovězí líčka stouchane brambory dušený hovězí krk v papinově hrnci
Suroviny: líčka hovězí, krk hovězí, cibule, jalovec, hořčice, bobkový list, sůl, pepř, solamyl
Dušená hovězí líčka na jalovčinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Aom
6 názorů