Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Povánoční kapřík

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 2. 2009 18:03

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sebena sebena

8. 2. 2009 20:34

Bibinko,jj vím jaká je to dobrůtka, s tím sýrem to taký dělám, ale dík za tip;-)

Bibinka Bibinka

8. 2. 2009 19:55

Sebeno, pokud tu housku namícháš s nastrouhaným sýrem a obalíš, to je teprve dobrůtka:-p a už to není ta zajetá klasika. Vyzkoušej a uvidíš.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karamelový kapřík ivona opiolová profil opiolova.i povánoční vaření

Suroviny: kapr, sůl, vejce, olej, strouhanka, houska, pivo světlé, mouka hladká, citron

TopRecepty.cz

Povánoční kapřík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Gr