Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

25. 12. 2013 17:23

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie404 kJ / 96 kcal
Bílkoviny3,78 g
Tuky0,37 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Po obdržení Rojíkova koření, jsem měla touhu hned nějaké vyzkoušet a k těm játrům a houbám se mi hned líbilo Adobado, neboť má houbovou chuť s uzenou vůní. Měli jsme to před týdnem, ale tu dobrou chuť si budu pamatovat a vůni v celé kuchyni také!

Podávala jsem s mírně opečenými bramborami na česneku, dobrá bude i rýže.

Penízovka sametonohá je výborná houba, která roste celou zimu na kmenech určitých stromů, mě na smutečních vrbách v zahradě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hanes24

27. 12. 2013 04:12

:-D:-)):yes::yes:

savlinka savlinka

26. 12. 2013 19:32

BIBI určitě to byla dobrůtka:yes::yes::yes:

planeta

26. 12. 2013 09:27

super:yes:

Navir Navir

26. 12. 2013 00:06

cekrops: Co takhle pan Rozsíval:-?:-D:yes:

cekrops cekrops

25. 12. 2013 23:54

Bibinka : a to doslova "k nezaplacení" . . . . . :-)

Bibinka Bibinka

25. 12. 2013 22:27

cekrops:Víťo, tak něco takového by bylo k nezaplacení:-D:-D:-D

Bibinka Bibinka

25. 12. 2013 22:25

Jana Remkova:Jani jo, Adobado je suprový koření a ta vůůůůně:yes: můžeš použít jiné houby, třeba žampiony....

cekrops cekrops

25. 12. 2013 21:07

Nedávno jsem taky našel v lese penízovku...Zasadil jsem si ji do qvětináče a od té chvíle nemušám chodit do práce...peníze stačí jen zklízet ! .... No ale pokud ji někdo chce dát do jídla , tak . . . ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 12. 2013 21:05

Jojo, Jani, taky tě zaujalo ADOBADO?;-). No, ale tu penízovku nemám:-S

rozmarynaH rozmarynaH

25. 12. 2013 19:42

Penízovky v lese nerozpoznávám, ale jatýrka mám moc ráda a posílám 3. bodík :yes:

jarda Kadic jarda Kadic

25. 12. 2013 17:32

:yes:Jani,no konečně:-D:-D:-D:-D:-D Já sbírám Penízovku sametonohou na Jírovci.Není jí tam nikdy moc,ale do bramboračky vždy stačí:-K:-K:-K A je léčivá možná víc ,než Hlíva ústřičná:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí játra s penízovkou drůbeží játra recepty na drubezi jatra. jídla s penízovkou drůbeží játra recepty smažená penízovka recepty z penízovek krůtí játra na houbách recepty z drubezich jater recept na drubeží játra drůbeží játra recept recept penízovka smažená recept s houbou penízovkou kuřecí játra s houbam mleté maso s penízovkou recept penizovka¨ kuřecí játra adobado penízovka v kuchyni vařeni s penizovkou

Suroviny: játra drůbeží, cibule, houby, česnek sušený, koření adobado, rozmarýn, pepř drcený, olej olivový, solamyl, sůl

TopRecepty.cz

Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JAEo