Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda z daňčí plece

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

27. 12. 2013 13:43

Suroviny

Porce: 1 větší roláda

Nutriční hodnoty

Energie2 607 kJ / 623 kcal
Bílkoviny9,07 g
Tuky53,23 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 44 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,85 g
Sacharidy25,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je můj.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

31. 12. 2013 08:49

Jana Remkova:Hrubá chyba ! Musíš udělat víc!;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 12. 2013 00:12

Veronika.Hrozna: No vidíš, nám na druhý den nezbylo!;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

30. 12. 2013 21:26

Jana Remkova:Janičko mohu jenom tento receptík doporučit.Vařte o den dříve! Dneska jsme měli roládku odleželou " sonet:-* na talíři " ! To prošlo to uzený a slaninka masíčkem :-p:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2013 17:46

spagetka: :-D Ne, nezlobím se;-)

spagetka spagetka

29. 12. 2013 17:26

Veronika.Hrozna: okamžitě bohužel nelze, až při nové sklizni a prodeji, že bych nyní narazila na český česnek v marketu - chacha

Jana Remkova: nezlobíš se, že je tu rozpoutaná debata o česneku? K receptu to zrovna nepasuje, to je fakt, když tak to vymáznu.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 12. 2013 17:20

spagetka:Hele ,dej to sem a okamžitě,nějaký zoufalec /jako třeba já/ to odzkouší. :-(:-)Už mám toho plný zuby.Kdysi jsem dávala do bramboráku 2 a teď 7 stroužku ,do stejného množství brambor. A byly jako na židovské svatbě. Teď to tam ani není cítit!:-(:no::no:

spagetka spagetka

29. 12. 2013 17:02

Veronika.Hrozna: mně právě i ten soused řekl, že to je zřejmě made in china, a to ještě z hodně zaostalý oblasti :-O:-O:-O
čti - http://hobby.idnes.cz/chcete-si-koupit-cesky-cesne... :no::no::no:

český česnek prý má být do modra s fialovým nádechem a cítit výrazně po česneku. V době nákupu tak vypadal... pak už zbělal vysychá :no::no: prý je ještě jeden a to 100% fígl, ale ten lze až v praxi, tak jsem zvědavá a určo se tu o to podělím :yes::yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 12. 2013 16:55

spagetka: Zdravím Marii Stuartovnu! Tento koupil manžel na trhu,prodavač přísahal že je štiplavý a domácí.Když je tohle domácí česnek,tak já jsem Marie Terezie ! Když ani na rukou není cítit ,že jsem loupala česnek, tak co je to? Nebude to náhodou odrudou ,nebo geneticky upravovaný!:-( Proč máme všichni problém s tak obyčejnou zeleninou nezbytně nutnou v kuchyni?

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2013 16:31

spagetka: Jenže já ho mám fakt český, vypěstovaný u kámoša na zahradě. Byl nádherný a tvrdý. Teď nějak nemá sílu :-(

spagetka spagetka

29. 12. 2013 15:56

Děvčata, já koupila na trhu na podzim údajně český česnek, někdy v říjnu, už teď stojí za pendrek, jestli to byl pravý český, tak jsem marie stuartovna, prostě opravdu podvody....:no::no::no:
Soused slíbil, že mě naučí poznat pravý český česnek, když jsem mu ukázala to, co mám ve špajzu, tak řekl - tohle fakt českej není, ani španělskej ne, vyhodilas prachy....:-//:-//:-//. já snad na nákup česneku budu posílat souseda odborníka :-O:-O:-O

jarka skrobakova

29. 12. 2013 15:56

:yes::yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2013 15:49

Veronika.Hrozna: Jéé, díky moc!!! No vidíš, že to šlo!:-)) Co se česneku týká, já mám český a taky nic moc. Většinou, když jsou uvedeny 2, dávám i 5 stroužků;-) Díky za foto!!:-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 12. 2013 13:39

Veronika.Hrozna:Foto přidáno,výborné! :-KAž na česnek,buhví jakou potvoru vydávající za česnek ,zase mám ! Dala jsem 4 stroužky a je to málo. Já už nevím,jak vařit ! Asi budu všechny počty stroužku násobit minimálně dvěmi. :-// Očistila jsem 4 stroužky a ani nemám ruce od česneku ? Co to je za česnek?

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 12. 2013 11:50

Maso když jsem ráno na to koukla bylo tak nádherné ,opravdu kus kýty jako namalovaný.Takový kousek z daňka mám tak jednou za dva roky. Neměla jsem svědomí z toho udělat plát - dopižlat to! Udělala jsem řízky naklepala pomazala a dala slaninu a uzené.Každý zvlášť jsem umotala ,svázala a už se dusí.:-DMísto jedné roládky mám 8 malých! ;-) Hodnocení písnu po obědě ! :-D

1974andrea 1974andrea

29. 12. 2013 11:38

Daňka mi ještě nikdo neulovil, ale jelení a kančí ještě mám. A takhle jednoduše chuťově upravené to bude jistě dobré:-p:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: roláda z daňka dančí dančí kýta recepty řízky danči plecko recept dančí recepty dančí plecko nejlepší recept na dančí maso dančí řízky recepty dančí maso roláda z dančího masa dančí plecko recepty recept na maso z daňka daněk recepty dančí kýta recepty - řízky recept na dančí roláda z plece plecko recepty plec z danka dančí maso prodej danci rostena

Suroviny: plec dančí, slanina uzená, slanina anglická, bůček uzený, česnek, hořčice plnotučná, sůl, pepř čtyř barev, mouka hladká, paprika sušená sladká, cibule

TopRecepty.cz

Roláda z daňčí plece

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OkJN