Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ostrá čočková polévka v PH

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 190 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 180 min

190 min (10 min příprava + 180 min tepelná úprava)

31. 12. 2013 16:41

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 590 kJ / 1 097 kcal
Bílkoviny57,40 g
Tuky19,66 g
Vláknina50,00 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 3,28 g
Sůl8,00 g
Sacharidy148,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

recept na indický dhal

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzun

4. 1. 2014 00:27

jo, to je asi ten novodoby netradicni recept, ten stary je narocny a musi ho delat dva lidi najednou a davat bacha aby si vzajemne nepotloukli ruce. Ja mochi naprosto miluju, ale docela to stavi:-D tak bacha. Burakova prichut u me jednoznacne vyhrava, to je z burakovyho masla, ne? Ten pandam neznam, nebo nevim ze znam...ale kaloricky bomby teda ( protoze kdyz zacnu tak nevim kdy prestat)

arrefeena

2. 1. 2014 23:35

na youtube najdete úplný recept

arrefeena

2. 1. 2014 23:34

není to tak těžké, dělá se to z lepkavé (glutinous) rýžové mouky a pár lžic obyčejné. Uhněte se to s vodou, rozdělí na kuličky a naplní tou hmotou která je z channa dal, urad dal nebo z červených fazolí. Pak se osladí a podle chuti se přidají další ochucovadla. Já osobně zbožňuju pandam příchuť a burákovou, také mm ráda mochi obalené v černém sezamu. Když máte naplněné kuličky dáte je do napařováku na knedlíky a uvaříte v páře. Uvařené obalíte v rýžovém škrobu aby se nelepili a skladujete v lednici.

zuzun

2. 1. 2014 23:30

jo, mochi je uzasny, ten vnitrek je myslim z pasty z fazoli, ale to ryzovy "baleni" nevim jak se dela, ale urcite to je narocny, cetla jsem ze to lidi delaji rucne, namocena ryze se musi neustale "mlatit"...:-S. Mohla bych udelat jenom tu pastu, ale musim z cocky, koupila jsem tu cervenou, asi dve kila...:-O

arrefeena

2. 1. 2014 23:22

zuzun: promiňte že odbočuji, ale zkoušela jste již mochi?

zuzun

1. 1. 2014 23:29

Arrefeena, to vypada dobre, diky, jak se znam, sezeru tu napln i bez toho chleba:yes:

arrefeena

1. 1. 2014 00:24

rozmarynaH: pokud chcete přijít z nákupu a mít ji hotovou :yes:

arrefeena

1. 1. 2014 00:22

zuzun: jediný o kterém vim jugalbandi.info/2008/03/puran-poli/

zuzun

31. 12. 2013 23:21

Cocku miluju a tuto polivku obzvlast - v Iranu se dela podobne, s cibuli a citronem, ale vari se kratsi dobu. Ten citron doda smrnc, vyzkousejte:yes:. Delam si cocku i na sladko, ale ten muj recept by asi kazdyho prizabil:-D. Arrefeena, mohla bys dat nejaky indicky recept na sladko na cocku nebo fazole? Diky a za polivku bod:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

31. 12. 2013 18:00

Proč v pomalém hrnci:-?, čočka se musí úplně rozvařit. Škoda energie:-//

AniCiz

31. 12. 2013 17:34

hmm červená čočka je za 15 minut měkká i bez pomalého hrnce:-S

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čočková polévka v pomalem hrnci čočková polévka z pomalého hrnce přepuštěné máslo dělané v pomalém hrnci cockova polevka v ph čočková polévka v v pomalém hrnci žlutá čočka polévka youtube recepty na polévky pomaly hrnec cockova polevka pikantni polevka.ze zlute cocky čočková polévka pomalý hrnec youtube cockova polévka příprava žluté čočky recept polevka ze zlute cocky polevka v ph urad dal polévka urad dall příprava ostrá červená čočka recept polévka z červené čočky ostrá cockova pomalý hrnec čočková v ph

Suroviny: čočka červená, rajče, česnek, ghee, feferonka čerstvá, římský kmín celý, koriandr sušený, kurkuma, koření garam masala, pepř cayenský, sůl, voda

TopRecepty.cz

Ostrá čočková polévka v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7zOA