Pečený okáč s bylinkami, bobkovým listem a česnekem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 202 kJ / 48 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,89 g |
Tuky | 0,13 g |
Vláknina | 4,41 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Slaninové brambory :
Brambory uvaříme i se slupkou kterou řádně omyjeme. Po vychladnutí půlky nebo čtvrtky brambor obalíme dokola proužky slaniny a dáme péci do trouby na plech dozlatova. Můžeme posypat bylinkami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2014 14:09
8. 1. 2014 10:30
6. 1. 2014 13:54
6. 1. 2014 13:23
6. 1. 2014 12:30
6. 1. 2014 10:37
Ivi, okáče jsem asi ještě nejedla, zkusím mrknout, v Kaufu maj docela "rybí" výběr
6. 1. 2014 10:27
V mnoha kuchařkách je možné se dočíst, že bobkový list nikdy nepodrtíte tak, aby se pak dal bez problémů sníst. - Může se použít koupený mletý.
3. 1. 2014 01:35
2. 1. 2014 16:43
2. 1. 2014 13:35
2. 1. 2014 11:45
1. 1. 2014 23:51
1. 1. 2014 23:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 17 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 18 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 7 minutami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 30 minutami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 37 minutami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 1 hodinou
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Další recepty
Tématické fráze: ryba okáč okáč ryba pečený okáč zubatice jadranská okac recept okáč recepty okáč obecný recept okáč obecný okač okáč ryba recept okáč pečený recept na rybu okáč okáč příprava recept ryba okáč okáč recept v troubě recept okáč obecný recepty okac pečený okac recept jaka je ryba okac ryba okáč recepty
Suroviny: okáč obecný, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, estragon, petrželka, tymián, bobkový list, olej olivový, česnek
Pečený okáč s bylinkami, bobkovým listem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pK71
13 názorů