Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ricottové knedlíčky - Ndundari

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

3. 1. 2014 14:43

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 757 kJ / 1 376 kcal
Bílkoviny62,54 g
Tuky54,44 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 775 mg
Sodík 447 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy155,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Autorem receptu je Antonio Carluccio

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

11. 1. 2014 17:10

Ella abc: Zdravím do země klokanů a děkuji za komentář. Opravdu stojí alespoň za vyzkoušení. Díky:-K:-K

Ella abc

10. 1. 2014 23:44

Vypadaji krasne budu muset koupit ricotta a vyzkouset je.:yes::-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 1. 2014 14:11

rozmarynaH:Marcelko,děkuji:-KPrubnu to další týden ke králíčkovi a určitě dám vědět:-*

rozmarynaH rozmarynaH

9. 1. 2014 11:20

Anna Kocikova: Aničko, myslím si, že ano. Nemám vyzkoušeno, ale lučinou to nezkazíš. Až prubneš, dej vědět. A díky za bodík i komentář:-K

jarka skrobakova

8. 1. 2014 20:55

:-O:yes::yes: vypadají božsky :yes::yes::-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 1. 2014 19:00

Marcelko ricottové knedlíčky se mi moc líbí,máš je velice hezké:-K:-p:yes:
Pokud bych je dělala,mohu místo ricotty použít lučinu?Dělávám si domácí podle zdejších receptů:-)

casino

4. 1. 2014 23:58

spagetka:
Ricotta se sice doma vyrobit dá, ale vřele to nedoporučuji:-(( Zkusil jsem to 1x, ale vynaložené úsilí neodpovídá výsledku, tedy především výtěžnosti:-(( Chuťově to bylo OK, ale já vyráběl ricottu opravdu pouze ze syrovátky podle jakéhosi orig. rcp. Ta Madlina ricotta podle 2. odkazu není ricotta, ale cosi mezi ricottou a mascarpone:-))

Tadyhttp://www.labuznik.cz/recept/pastiera-napoletana-... jsem víceméně úspěšně nahradil ricottu naším obyčejným tvarohem..., ani Italové to nepoznali:-))

Mimochodem, Velikonoce jsou za pár týdnů a Pastiera Napoletana na TOP zatím není... Pokud by sem někdo rcp vložil, tak ať si ho klidně zkopíruje:-)) já se na TOP nehodlám registrovat...

spagetka spagetka

4. 1. 2014 17:54

duchacek:italský sýr, běžně u nás dostupný - tady čti http://slovnik.vareni.cz/ricotta/
Dá se i doma vyrobit: http://madlinakuchyne.blog.cz/1208/domaci-ricotta-...

duchacek

4. 1. 2014 17:51

Co to je ta Ricotta;-(

rozmarynaH rozmarynaH

4. 1. 2014 12:33

Děkuji všem za milé komentáře:-K:-K:-K. Historii těchto knedlíčků-noků naprosto vyčerpávajícím způsobem popsala ve svém komentáři Jitkas. Známe se půl roku (myslím s těmi knedlíčky)a určitě to bude známost na celý zbytek života. Vyzkoušejte a nebudete litovat, nedají se totiž zkazit, myslím. :-K:-K:-K:-K:-K

rozmarynaH rozmarynaH

4. 1. 2014 12:28

Je to příloha. V kategorii receptu jsem to uvedla a v komentářích je o tom diskuse. http://www.toprecepty.cz/recept/37590-kruti-kousky...

rihana

4. 1. 2014 11:27

Taky by mne zajímalo, jestli se to jí samotné nebo jako příloha.

maris maris

4. 1. 2014 09:12

:-p:-):yes::yes:+

hanes24

4. 1. 2014 09:09

Líbí se, moc:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ricottové noky ricotove knedlicky riccotove noky ricotove noky riccotové knedlíčky noky z ricotty noky z riccoty rikotové knedlíčky antonio carluccio recepty recept ricottové noky rikotové noky ricottové knedlíky nočky z riccoty ricotove knedliky riccotové knedlíky riccotové nočky knedlicky z riccoty ricottové nočky ricotove nocky rikotové knedlíky

Suroviny: mouka hladká, sýr ricotta, žloutek, sýr parmazán strouhaný, ořech muškátový, sůl, pepř černý

TopRecepty.cz

Ricottové knedlíčky - Ndundari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qmj7