Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

7. 1. 2014 14:11

Suroviny

Porce: 4-5

Nutriční hodnoty

Energie1 064 kJ / 254 kcal
Bílkoviny9,29 g
Tuky2,49 g
Vláknina22,25 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 296 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy39,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Autorem receptu, mnou mírně poupraveno, je pan Roman Paulus

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

danielle72 danielle72

11. 8. 2014 01:52

:yes::yes::yes::yes:

Dana61

9. 1. 2014 13:01

joj v Alcronu by padli na zadek:yes::-D pozor, aby Tě nechtěli angažovat;-)

casino

9. 1. 2014 12:58

rozmarynaH:
"Autorem receptu je pan Roman Paulus"

Opravdu?
R. Paulus patří k propagátorům (je jich fffčíl jako žížal po dešti) používání pracně připravovaných consommé. Obávám se, že nějaký prefabrikát, natož gelový!!! by nepoužil…
No, ale třeba už ho LIDL přetvořil k obrazu svému…

rozmarynaH rozmarynaH

9. 1. 2014 11:14

jarka skrobakova: Jarmilko, je to náramná dobrůtka. Snad budeš mít štěstí a někde je seženeš. Zkus nějakého menšího soukromého řezníka, menší krámek, třeba budeš mít štěstí. I tobě díky:-K

jarka skrobakova

8. 1. 2014 20:51

Marcelko, to je krásný recept a ty fotky :-K:-!. To je prostě na jedničku s hvězdičkou.:-K U nás také líčka nejsou, ale jak budou tak vyzkouším :yes::yes::yes::yes::yes::-K:-p

rozmarynaH rozmarynaH

8. 1. 2014 20:23

Magdalenko:-K , zizala:-K, senky:-K, Aničko:-K děkuji za milé komentáře. Možná to vypadá jako na Oscarech, ale já jsem byla vychovaná tak, že se má za všechno milé poděkovat. Tak děkuji:-K

rozmarynaH rozmarynaH

8. 1. 2014 20:20

varilamyskakasicku: Ivko, líčka jsem koupila zcela náhodně před vánocemi v Makru. Bylo to poprvé, kdy jsem na ně narazila v obchodě. Musím říct, že nezbylo, ale kdybys chtěla, mám ještě jednu porci zmrazených, pošlu virtuálně.Díky za komentář:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 1. 2014 18:31

Marcelko,fajnově jsi pomalila a nádherně naaranžovala:-K:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 1. 2014 22:22

Ty máš telecí líčka:-O:-O:-O já bych si je dala, jaké jsou a kde a kam na ně chodíš, přišla bych si dát kouuusínek;-):-)):yes:

senky senky

7. 1. 2014 21:09

Krásný recept:yes::yes: a ta fotka:-*:-* ta je přímo k sež..ní:-):-K

zizala zizala (moderátorka)

7. 1. 2014 19:28

Pěkný recept, chutnalo by mi :-p

magdalenka magdalenka

7. 1. 2014 19:22

Po všetkých stránkach NÁDHERA!!!

rozmarynaH rozmarynaH

7. 1. 2014 19:02

srettka: díky za komentář:-K:-K. Asi mám japonské předky, ale nevím o tom;-)

rozmarynaH rozmarynaH

7. 1. 2014 18:55

Colombo65: Otíku, děkuji. :-K:-K

rozmarynaH rozmarynaH

7. 1. 2014 18:54

Jana Remkova: Jani, ona ta líčka se asi na moc způsobů dělat nedají s ohledem na texturu svalu, protože je jeden z nejnamáhanějších, tudíž je poměrně tvrdý. Musí se dlouho tepelně zpracovávat a maso mají jako kližka nebo krátká žebírka. Mají hodně kolagenu a krátké vlákno. Na guláš a jeho bratry by to bylo poněkud finančně náročné. Můj bratr například řekl, že je jedl jen jednou a také naposledy. Inu, co člověk, to jiná chuť. A děkuji ti za komentář:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí líčka v pomalém hrnci hovězí líčka na víně s kořenovou zeleninou pomalý hrnec lidl video recepty na pomalý hrnec lidl hovězí líčka paulus pomalý hrnec líčka recept na hovězí líčka se zeleninou hovězí líčka na víně v pomalem hrnci teleci licka hovězí líčka pomalý hrnec lidl pomaly hrnec telecí líčka video jaké víno k telecím líčkům hovězí líčka na červeném víně líčka na víně paulus přiloha k hovězím líčkům hovězí líčka roman paulus líčka pomalý hrnec hovězí líčka recept paulus hovězí líčka na víně paulus

Suroviny: líčka telecí, celer, mrkev, petržel, cibule, cuketa, víno červené suché, bujón gelový, protlak rajčatový, bobkový list, koření nové koření mleté, tymián, rozmarýn, olej, máslo, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvoW