Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra velice chutná a rychle připravená

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 1. 2014 16:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 680 kJ / 402 kcal
Bílkoviny3,42 g
Tuky27,82 g
Vláknina6,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 668 mg
Sůl2,55 g
Sacharidy33,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem pod názvem Vepřová játra a la Alcron kdysi dostala mailem a po čase jsem je i vyzkoušela. Játra v jakékoliv podobě nemusím, ale tato úprava mi chutnala - takže jednou za čas přijdou i na můj stůl.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jan Nemec Jan Nemec

27. 1. 2014 20:39

Dnes vařeno. No to Vám je dobrůtka. Další kladný bod.:-p;-):-):yes:

helwe59 helwe59

19. 1. 2014 10:12

Dělám a jsou dobrá,ale přiznám se,že pokaždé neodolám a přidám nějaké kořeníčko.Vždy je to originál.Nejraději k tomu peču bramboráčky na lívanečníku.:yes::-K:-))

Danina

8. 1. 2014 14:24

tenhle recept o víkendu vyzkouším, mňam, moc se těším
:-p

Ivusa Ivusa

8. 1. 2014 12:09

Naděnko děkuji a v sobotu zrealizuji ....;-)měj hezký den :-K

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

8. 1. 2014 11:22

MOC SE MI TO LÍBÍ. JÁ RÁT JÁTRA a tohle jistě udělám. Zajímavý postup. To bych neřek. +bodík 5.

senky senky

7. 1. 2014 20:31

Dělám stejně:yes::yes:

Jikotka Jikotka

7. 1. 2014 18:51

My játra máme rádi,dělám většinou kuřecí :-p a kurkumu používám také do rýže i na brambory...:-p:yes:

Nadja Nadja

7. 1. 2014 18:08

;-) spagetka: ano, už spoustu let používám do rýže kurkumu - když byli synové malí, jinou rýži nechtěli - hlavně ne tu ve školní jídelně. A teď tuto milují i vnoučata.
:-K Ivusa: můžeš udělat i z drůbežích, zvláště pro dědu. Posílám dědovi pozdrav a ať mu chutná, samozřejmě i celé rodině.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 1. 2014 18:08

Jojo, znám, jsou fakt skvělá:-p

Ivusa Ivusa

7. 1. 2014 17:55

:-KI u nás bývají občas játra ....většinou používám krůtí nebo kuřecí protože jsou jemnější ale tento recept jistě vyzkouším...děda bude moc rád ...on játra zbožňuje:-D:yes:děkuji Naděnko :yes:

spagetka spagetka

7. 1. 2014 16:11

Rýži jsi obarvila kurkumou? Taky to dělám. Jatýrka jsou dobrá věc, jednou za čas, proč ne...:-p:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: úprava jater úprava vepřových jater jak orestovat jatra sumčí játra jak upravit játra skopová játra recept na játra z divočáka úprava jater z divočáka játra z divočáka recepty jatra po burgunsku připrava jatyrek z divočaka játra z divočáka na grilu uprava jater ze zveriny-recepty jak připravit vepřová játra recept uprava z vepřových jater recept na úpravu jater z z divočáka orestavane játra jak upravit vepřová játra úprava játry recept na játra z divočáka na grilu

Suroviny: játra, pepř mletý, olej, česnek, omáčka worcesterová, kečup sladký, sůl

TopRecepty.cz

Játra velice chutná a rychle připravená

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3vVr