Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chašlama

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

15. 1. 2014 12:06

Suroviny

Porce: 4 -5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 628 kJ / 2 062 kcal
Bílkoviny75,10 g
Tuky101,98 g
Vláknina38,44 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy195,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Výborné "kotlíkové" jídlo z Turecka. Dělá se i z jehněčích a telecích žebírek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mazik

25. 3. 2015 08:30

no ale ta svazecka kam ptri toje predjido nebo jako co?

mazik

25. 3. 2015 08:27

na konecne jidlo kde není nutne aby to jidlo bylo hrumkavy nevym odkud berou urcite lidi ze vse musí hrumkat když clovek ma problém s dasnami por zubamy tak muze jit divat na hvezdicky kvůli nejakemu odkundesovy jidlo ma byt pozitelni pro kazdou generaci a ne pro modne princove kteří nevedi co mají vymislet za magorstvy.

vladi vladi

25. 1. 2014 11:20

:-)já bych tento receptík viděla tak do "pomaláče" tam by to bylo měkké sice za delší dobu, ale dobrůtka skoro bez práce a hlídání, aby se nic nepřipálilo.:yes::-p Jinak je to asi mňamka.:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

18. 1. 2014 12:15

casino:To vypadá dobře ,polévka .nepolévka ! Myslím,že to přijde brzy na talířek i u nás. Někdo se už za mnou oblizuje ! Sliby,chyby.:-D Ale na sporáku to bude v 8 ráno už bublat. Armovaný beton ,to nerad! :-p

MAKRONKY

17. 1. 2014 21:52

My pro casino děláme obrázky a ono nám řiká kyseliny. Děláme to rády zadarmika a co nafotíme to sežereme…
Casino nás pozvalo na hovězí se zeleninó pré to bude práca na půl hoďky. Sme si řikaly že je chabrus na hlavu vařit minutku v 8 ráno.
Trošku se to protáhlo a do dvánácti sme mu stihly vybílit zásoby červenýho. Zase si z nás udělalo prču – napřed byla k objedu uzená polífka od fčerejška a potom místo teho hovězího se zeleninó byla zeleninová polífka s hovězím masiskem. My máme zuby jak Marfuša tak sme to maso v pohodě rozžvékaly ale casino klelo jak pohan. Fšici sme se zhodli že jako vývar s převládajícó chuťó po paprikách to nemělo chybu! Fakt byla véborná!:yes:
Tož tak

casino casino

17. 1. 2014 21:25

magdalenka:
Další možnost je, že autor obšvihl i obrázky...

…konečně mě napadlo zagooglit! Většinou je recept prezentován jako POLÉVKA! Zemi původu jsem nedohledal… Možná nás autor jen testuje jak s nepolévkou, tak s Tureckem:-)) Kdysi jsem z hecu cosi podobného zkusil u receptu http://www.labuznik.cz/recept/teleci-pecene-na-mas...jsem u masa na másle udal židovskou kuchyni. No, kolegové mi to nesezobli…

A těch v rcp uvedených 40 minut?
Např. v Litvě to vařej 3-4 hodiny! No, asi tam maj větší zimu, nebo nižší tlak vzduchu… :-))
http://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=lt&...

magdalenka magdalenka

17. 1. 2014 20:42

Tu http://projekty-rd.bydleniprokazdeho.cz/recept.php...
Jindřiška píše len o teľacích alebo jahňacích rebierkach. Inak je text asi totožný.
evosheek, naozaj si varil hovädzie, nie teľacie mäso?

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

17. 1. 2014 13:59

Casino kde je fotečka,snad jsi u toho neusnul ? Nic nepíšeš !:-(

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

17. 1. 2014 13:57

Jitkas:No velké to je ,ale tenké, a s nádivkou to už je hrubší. Telecí ovšem máme rádi velmi měkké ,takže i to mléčné tele peču déle.Kotletky také více ! To je individuální,já mám radši tvrdší ,moje polovička úplně měkké.:-D

Jitkas

17. 1. 2014 12:58

Veronika Hrozna: Ta teleci hrud je jeden velky kus masa v celku, ja teleci kotletu jen tak na panvi mam hotovou asi za 15min. Zalezi tez na tom, zda to teleci je tzv. mlecne, ci ne. To same plati o jehnecim mase.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

17. 1. 2014 12:42

Jitkas: Já to vidím jinak! Když dělám plněnou telecí hruď tak to peču také 2,5 hodiny než to změkne ,a dá se vykostit a nakrájet. Já bych ty brambory a ostatní zeleninu přidávala postupně k masu asi po hodině vaření žebírek.:-p

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

17. 1. 2014 12:32

casino: To chce klid,nakonec to bude jedlé ! Jsou tam samé dobroty.:yes:
Jak dlouho se už vaří ? Teda kdy budou fotečky? Ne že to všechno zbaštíte bez focení!

casino casino

17. 1. 2014 11:23

Jitkas:
Zapomněl jsem napsat, že brambory jsem preventivně nechal vcelku a po 1 hodině jsem je vylovil, že aby nebyly jak píšete.
No, konečně mě napadlo zagooglit... Fffšechno je jinak:-((

Jitkas

17. 1. 2014 11:16

Ovsem to z te zeleniny bude ve finale kase, takze by se melo pouzivat teleci ci jehneci.

casino casino

17. 1. 2014 11:12

Tak už se to vaří dýl než hodinu... a maso je furt jak beton armovaný žebrama:-))

Bibinka: níže píše o dostatku šťávy... jako vtip (i když bez smajlíka) je to dobré:yes: ale já to zatím vidím spíš na polévku:-((

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: ladahruskarecepty ladahruška ladahruška wwwladahruska.cz ladahruska.cz wwwladahruška recepty ladahruska laddahtruska recept lada hruska nebe v puse www ladahruska koblihy vladi hrušky ladahruška-recepty ladahruška všechny recepty řezy nebe v puse recept jak dlouho se vařej brambory ladahruška recepty wwwlada hruska nebe v puse recept pečene maso- sedme nebe fazolova polifka na sladko recept

Suroviny: žebro hovězí, brambory, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, sůl, pepř, kopr čerstvý, petrželka

TopRecepty.cz

Chašlama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q5oD