Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta Rafaelo

Patříte i vy mezi odmítače buchet na plechu? Připadají vám příliš obyčejné a fádní? Potom jste ještě nezkusili výtečné, téměř legendární, řezy Raffaello. Vypadají poměrně nenápadně, nádherně voní i chutnají po kokosu a díky smetaně jsou neuvěřitelně vláčné.

Hodnocení receptu je 5,0 (156×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

13. 2. 2009 13:22

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Nutriční hodnoty

Energie22 766 kJ / 5 441 kcal
Bílkoviny98,36 g
Tuky198,87 g
Vláknina47,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 494 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy790,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tanule19

28. 7. 2009 19:26

Tak jsem se musela zaregistrovat a krome plusoveho bodiku poslat jeste velkou pochvalu.Dnes jsem buchtu pekla a uz je skoro snezena:-)je proste vyborna:yes::yes::yes:

Paprika Paprika

12. 3. 2009 09:16

Sykyndo, dala jsem Ti sem fotky. Snad to nevadí. Mokrá buchta s kokosem má u nás odbyt vždycky zajištěný. :-p:-D;-)

sykynda sykynda

17. 2. 2009 11:02

Děvčata já dostala tenhle recept,už jsem jí dělala a opravdu tam má být hladká mouka,vlažné mléko.Je možné,že každá máte recept psaný jinak,ale hlavní je ,že nám všem chutnáááááááááááá.:-*

Paprika Paprika

13. 2. 2009 21:51

A já jí polévám dvěma šlehačkama 33%.:-p No už nám buchta zlidověla a co hospodyňka, to recept - jako u svíčkové nebo guláše. No a to je super, né :-!:-? ;-)

Marta Marta

13. 2. 2009 16:00

tak koukám do svého kuchařského sešitu a mám jí napsanou dokonce ještě jinak - mouka polohrubá a jen 1 vejce - takže koluje asi opravdu hodně variant :-D. Mně chutná, ale byla to snad jediná buchta, kterou mi syn nechtěl jíst :-(, ale asi jí někdy zase zkusím, třeba od té doby zmoudřel :-)).

Jana Pá

13. 2. 2009 14:26

Jo, ještě jsem zjistila, že nemám smetanu, tak to musím pokropit šlehačkou, takže asi budu mít buchtu "obojakou":-O:-p

Jana Pá

13. 2. 2009 14:22

Ano, ano, já peču zrovna tu první a teď vidím, že u tohoto receptu je to "jinačí" - mouka,šlehačka, vlažné mléko atd.;-( Tak nechejme i zdejší recept, ať si každá vyzkouší, který je lahodnější :-)):-8:yes:

spagetka spagetka

13. 2. 2009 14:13

Děvčata, dala jsem si oba recepty vedle sebe, nejsou shodné, trochu se liší, mrkněte na mouku, posypku,podobné si jsou, jenže upřímně - takových receptů je víc, pokud nemají doslova totožný slovosled, je to těžké....;-)

lusinda

13. 2. 2009 13:33

Tak tuhletu dobrotu pečeme doma často takže "mňamka".Asi ji na víkend opět udělám:-p:-):yes:

Paprika Paprika

13. 2. 2009 13:32

Cathleen - je. A už tu byla 2 x před tím, ale díky mé blbosti je pryč.;-( Tak už je tu 2x zase.
Sykyndo - buchta je to opravdu moc dobrá:-p. A fotku sem, ať vidíme jak se ti to povedlo.;-)

1 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy rafaelo na plech rafaelo na plech kokosová buchta rafaelo buchta řezy rafaelo ty nejlepší rafaelo řezy buchta z hladké mouky pečené rafaelo raffaelo buchta buchta raffaelo kokosové řezy na plech rafaelo řezy rafaelo rafaello buchta buchta s kokosem recept na buchtu buchta s kokosovým mlékem kokosova buchta zalita slehackou buchta rafaello moučník rafaelo rafaelo řezy hladká mouka

Suroviny: vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, mouka hladká, mléko, kokos, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Buchta Rafaelo

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDNk